Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Чај
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="EmilijaS" data-source="post: 340978" data-attributes="member: 6565"><p>Пијам многу чај и во извесни периоди пијам еден повеќе за разлика од друг. Претежно најмногу пијам зелен без шеќер ама во последно нешто не ми е вкусен. Треба да проверам убаво сите работи во врска со ова пакетче чај зошто тој ми е омилен.</p><p>За замена на зелен пијам од лимон или од јаготка и ванила. Последниот пат купив само од јаготка, без ванила не ми беше убав па го мешав со брусница.</p><p>Покрај ова, кога одам кај баба, ми дава чај од липа, сушен. Е тој ми е дефинитивно омилен.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EmilijaS, post: 340978, member: 6565"] Пијам многу чај и во извесни периоди пијам еден повеќе за разлика од друг. Претежно најмногу пијам зелен без шеќер ама во последно нешто не ми е вкусен. Треба да проверам убаво сите работи во врска со ова пакетче чај зошто тој ми е омилен. За замена на зелен пијам од лимон или од јаготка и ванила. Последниот пат купив само од јаготка, без ванила не ми беше убав па го мешав со брусница. Покрај ова, кога одам кај баба, ми дава чај од липа, сушен. Е тој ми е дефинитивно омилен. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Чај
На врв
Bottom