Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374714" data-attributes="member: 229"><p>[URL unfurl="true"]https://www.expres.mk/veleshanka-so-nozh-go-ubila-nevenchaniot-mazh-policaec/[/URL]</p><p>Реално, едно ѓубре помалку.</p><p>Значи имаме вол што е пијаница, ги малтретира сите по дома и пошироко, вклучувајќи ја и „сопругата“ со која, според математиката, пошол уште кога била малолетна, има згазено 6 деца возејќи во пијана состојба... што има тука за жалење, се извинувам? Што девојката го убила во самоодбрана кога ѝ дошло преку глава од малтретирање?</p><p></p><p>Трагично, немаме закон што го двои убиството во самоодбрана од убиство со умисла (колку „изненадувачки“), а башка што казните за убиство се од неверојатни 6 месеци до 5 години максимум. Тоа ќе им покаже на убијците сигурно!</p><p>Имаше некој на Твитер ставено извадоци од законот, делува ко да читаш стих од Библијата, не закон.</p><p>„Тој што ќе лиши од живот друга личност бла бла... ќе добие затворска казна од 6 месеци до 5 години.“</p><p>Значи исто колку оној за ќебапите.</p><p>И неќам да мешам политика, ама пошто секако сме политичка држава, зар не доби тој што ја скубеше Шеќеринска повеќе? Седум години или така нешто?</p><p>Каде има овде правда и логика?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374714, member: 229"] [URL unfurl="true"]https://www.expres.mk/veleshanka-so-nozh-go-ubila-nevenchaniot-mazh-policaec/[/URL] Реално, едно ѓубре помалку. Значи имаме вол што е пијаница, ги малтретира сите по дома и пошироко, вклучувајќи ја и „сопругата“ со која, според математиката, пошол уште кога била малолетна, има згазено 6 деца возејќи во пијана состојба... што има тука за жалење, се извинувам? Што девојката го убила во самоодбрана кога ѝ дошло преку глава од малтретирање? Трагично, немаме закон што го двои убиството во самоодбрана од убиство со умисла (колку „изненадувачки“), а башка што казните за убиство се од неверојатни 6 месеци до 5 години максимум. Тоа ќе им покаже на убијците сигурно! Имаше некој на Твитер ставено извадоци од законот, делува ко да читаш стих од Библијата, не закон. „Тој што ќе лиши од живот друга личност бла бла... ќе добие затворска казна од 6 месеци до 5 години.“ Значи исто колку оној за ќебапите. И неќам да мешам политика, ама пошто секако сме политичка држава, зар не доби тој што ја скубеше Шеќеринска повеќе? Седум години или така нешто? Каде има овде правда и логика? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
На врв
Bottom