Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374142" data-attributes="member: 229"><p>Во моментов има барем 3 исчезнати млади лица околу 28-30 години што се врткаат по Твитер.</p><p>Никаде по порталиве не начекав да се зборува за нив, туку роднините молат по Фејсбук. Не можам да ги најдам постовите моментално, но сабајле прочитав за дечкото (чинам од Паланка или Кратово беше) што го нема веќе три недели, а тука некаде се и другите.</p><p>Ќе звучам ко Васко Ефтов, но навистина ме интересира дали некој некаде сретнал информации и дали случаиве некако делуваат ко поврзани?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374142, member: 229"] Во моментов има барем 3 исчезнати млади лица околу 28-30 години што се врткаат по Твитер. Никаде по порталиве не начекав да се зборува за нив, туку роднините молат по Фејсбук. Не можам да ги најдам постовите моментално, но сабајле прочитав за дечкото (чинам од Паланка или Кратово беше) што го нема веќе три недели, а тука некаде се и другите. Ќе звучам ко Васко Ефтов, но навистина ме интересира дали некој некаде сретнал информации и дали случаиве некако делуваат ко поврзани? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
На врв
Bottom