Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 353894" data-attributes="member: 2887"><p>Тоа е тоа зборче.</p><p>Неам јас мој народ, иако од некои општочовечки моменти, си викам дека на толку собрани даноци и давачки и 180.000 бирократија би требало да нема апокалипси после три часа дожд, или ако има - последиците да бидат многу помали.</p><p></p><p>И тоа како убиваш, од твоите раце секој ден капе крв, злотвор си.</p><p>Сега наводно хуманитарната помош ја делеле прво на мврофци а за остали ако остане. Исто чистеле прво пред куќи на партиски членови и функционери а остали нека се снаоѓаат.</p><p></p><p>Ете го пастирот отиде да се слика таму и да блокира патишта и да прави хаос во време кога е потребна проодност, нека спасува раја.</p><p>Само Пол Пот за вас бре.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 353894, member: 2887"] Тоа е тоа зборче. Неам јас мој народ, иако од некои општочовечки моменти, си викам дека на толку собрани даноци и давачки и 180.000 бирократија би требало да нема апокалипси после три часа дожд, или ако има - последиците да бидат многу помали. И тоа како убиваш, од твоите раце секој ден капе крв, злотвор си. Сега наводно хуманитарната помош ја делеле прво на мврофци а за остали ако остане. Исто чистеле прво пред куќи на партиски членови и функционери а остали нека се снаоѓаат. Ете го пастирот отиде да се слика таму и да блокира патишта и да прави хаос во време кога е потребна проодност, нека спасува раја. Само Пол Пот за вас бре. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
На врв
Bottom