Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mnogo Bitno" data-source="post: 353710" data-attributes="member: 5927"><p>Па во ваква ситуација нема логика да се меша политика , уназад 50 години патиме од поплави и си трпиме , да разјасниме само , загинатите во поплавата нека им е лесна земја и стварно жалосно и греота , тие не се удавија од или поради канализацијата , тоа е огромна количина на кал , на камења , па летаа банкини , ноќно време не се гледа ништо ,ти 30 тона товарен камион да го дигне како брод и да го преврти , канализација е тоа , ВМРО е или СДСМ , тоа беше хорор фил , дечкото ја држел жената од голфот цели 2 ипол саата за раце и не можел да ја додржи веќе му се пуштила , кај ќе ја бара ??</p><p>Па еве да потсетиме за оние на фб хероите што јадеа бисквити и млеко ,а не беа да помогнат или да однесат нешто , они мислеа дека ова е Обреновац ,Шабац па спасувачите или специјална ке си поминува со чамци ,а мајките и татковците ќе им ги даваат децата на истите , тоа било гз преку глава , еден од Паланка ми кажува вчера ,вика брат пливам према мостот ,а покрај мене поминува банкина со кола за која се фатив и ме носеше 30 метри , па тоа на филм го нема , летале коли камења , тие и да знаеле да пливаат ќе ги утепа некој камен ,се заглавувале , брза е водата ,наеднаш дошла , од таа кал што се створи толку ене сега на обиколница специјална со кучиња бараат ..</p><p>Да не ги стопрел Тетовецот на новите возила што доаѓале е тек тогаш ќе било незнам ..Водете се само по тоа , да дигнеш камион товарен МАН 30 тона и да го превртиш ,значи тоа не го превртило на земја кога бил , водата го дигнала како брод и си се свртел еднаш онака како коковче кога се пече ,е тогаш е јасна цела ситуација ..</p><p>И нека не мешаат атмосверски канализации Заев , Грујо напред назад ,оставки незнам ова она !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mnogo Bitno, post: 353710, member: 5927"] Па во ваква ситуација нема логика да се меша политика , уназад 50 години патиме од поплави и си трпиме , да разјасниме само , загинатите во поплавата нека им е лесна земја и стварно жалосно и греота , тие не се удавија од или поради канализацијата , тоа е огромна количина на кал , на камења , па летаа банкини , ноќно време не се гледа ништо ,ти 30 тона товарен камион да го дигне како брод и да го преврти , канализација е тоа , ВМРО е или СДСМ , тоа беше хорор фил , дечкото ја држел жената од голфот цели 2 ипол саата за раце и не можел да ја додржи веќе му се пуштила , кај ќе ја бара ?? Па еве да потсетиме за оние на фб хероите што јадеа бисквити и млеко ,а не беа да помогнат или да однесат нешто , они мислеа дека ова е Обреновац ,Шабац па спасувачите или специјална ке си поминува со чамци ,а мајките и татковците ќе им ги даваат децата на истите , тоа било гз преку глава , еден од Паланка ми кажува вчера ,вика брат пливам према мостот ,а покрај мене поминува банкина со кола за која се фатив и ме носеше 30 метри , па тоа на филм го нема , летале коли камења , тие и да знаеле да пливаат ќе ги утепа некој камен ,се заглавувале , брза е водата ,наеднаш дошла , од таа кал што се створи толку ене сега на обиколница специјална со кучиња бараат .. Да не ги стопрел Тетовецот на новите возила што доаѓале е тек тогаш ќе било незнам ..Водете се само по тоа , да дигнеш камион товарен МАН 30 тона и да го превртиш ,значи тоа не го превртило на земја кога бил , водата го дигнала како брод и си се свртел еднаш онака како коковче кога се пече ,е тогаш е јасна цела ситуација .. И нека не мешаат атмосверски канализации Заев , Грујо напред назад ,оставки незнам ова она ! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
На врв
Bottom