Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lele-" data-source="post: 353703" data-attributes="member: 2003"><p>Како да се избегнуваат тие муабети кога реално дури и во хуманитарките и рестервациите пак е замешана политиката ама искрено според мене само за рејтинг. Каде беа бе тие кога беше најкритично. Од 22:00 часот по фејсбук замисли по фејсбук луѓето кај обиколницата бараа помош да ги спасат затоа што ни полиција ни пожарна ни брза помош ништо не било достапно. До 00:00 часот помош од институциите немало од никој, за една минута може да се изгубат 10ци животи а камоли за неколку часа. Една жена пред малку се јави во канал 5 која била баш кај обиколницата предходниот ден и вика дека по лешови газеле, а овие викаат само 21 жртва, зашто не кажат колку точно жртви има?</p><p>Ова е срам за државата/власта толку многу жртви да се изгубат од еден пороен дожд, па што ќе биде ако недај боже пукне браната кај матка? Сите ќе умреме.</p><p>Да беа сите тие шахти и канали чисти и институцииве да не чекаа да помине невремето па да се впуштат во помош немаше да има жртви или тоа би било минимален број!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lele-, post: 353703, member: 2003"] Како да се избегнуваат тие муабети кога реално дури и во хуманитарките и рестервациите пак е замешана политиката ама искрено според мене само за рејтинг. Каде беа бе тие кога беше најкритично. Од 22:00 часот по фејсбук замисли по фејсбук луѓето кај обиколницата бараа помош да ги спасат затоа што ни полиција ни пожарна ни брза помош ништо не било достапно. До 00:00 часот помош од институциите немало од никој, за една минута може да се изгубат 10ци животи а камоли за неколку часа. Една жена пред малку се јави во канал 5 која била баш кај обиколницата предходниот ден и вика дека по лешови газеле, а овие викаат само 21 жртва, зашто не кажат колку точно жртви има? Ова е срам за државата/власта толку многу жртви да се изгубат од еден пороен дожд, па што ќе биде ако недај боже пукне браната кај матка? Сите ќе умреме. Да беа сите тие шахти и канали чисти и институцииве да не чекаа да помине невремето па да се впуштат во помош немаше да има жртви или тоа би било минимален број! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
На врв
Bottom