Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mnogo Bitno" data-source="post: 353410" data-attributes="member: 5927"><p>Нема другар да се заборави така , тоа е кај мене во населба и блиску до мене , дојдов 15 мин од ударот , малиот само што го однеле во болница ,а овој се држеше за глава ,страшно во секој случај , на истото место пред неколку месеци загина на мој другар брат , со лада што се закопа во комбе со српски таблици .</p><p>Сите вртиме на полна линија и сите правиме грешки ,што е право право е , Урко вртел на 2 полни да , а малиот летал со над 100 сигурно , самата страна на колата што е удрена кажува , ниту имал таблици , ниту регистриран , ниту кацига , како што го удрил моторот удрил во таа Солета ,а малиот во билборд горе и паднал , Урко му го вадел јазикот и го однеле одма на клиника , сликата беше страшна ептен , не можеме да гледаме на него како ај Урко и глејте убива луѓе , не е така ,нормално и он не сакал , како и да е ова е мислам дека еден добар показател за во иднина , жалосно за малиот во секој случај лесна му земја .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mnogo Bitno, post: 353410, member: 5927"] Нема другар да се заборави така , тоа е кај мене во населба и блиску до мене , дојдов 15 мин од ударот , малиот само што го однеле во болница ,а овој се држеше за глава ,страшно во секој случај , на истото место пред неколку месеци загина на мој другар брат , со лада што се закопа во комбе со српски таблици . Сите вртиме на полна линија и сите правиме грешки ,што е право право е , Урко вртел на 2 полни да , а малиот летал со над 100 сигурно , самата страна на колата што е удрена кажува , ниту имал таблици , ниту регистриран , ниту кацига , како што го удрил моторот удрил во таа Солета ,а малиот во билборд горе и паднал , Урко му го вадел јазикот и го однеле одма на клиника , сликата беше страшна ептен , не можеме да гледаме на него како ај Урко и глејте убива луѓе , не е така ,нормално и он не сакал , како и да е ова е мислам дека еден добар показател за во иднина , жалосно за малиот во секој случај лесна му земја . [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Црна Хроника (убиства, сообраќајки, самоубиства)
На врв
Bottom