Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 285523" data-attributes="member: 272"><p>Лична слика од синоќа:</p><p>Заслужена победа. Покрај сите тамошни, Дени бој си испеа најкоректно и со што е можно помалку грешки. </p><p>Доктори како што ја живееја популарноста на публиката, ме зачуди што толку брзо отпаднаа, иако мене не ми биле никогаш ништо посебно. </p><p>Маид е добар пејач... Едина маана му е што фураше апсолутно еден жанр и тој го тераше целосно низ сите негови настапи. Затоа и досадно стануваше. </p><p>Лукијан лош беше вчера. Забегуваше и едвај чекав и типував меѓу првите дека ќе ја напушти сцената. И би така..</p><p>Е сеа за Тамара... Никогаш не ми беше симпатична на глас колку на лик. Таа боја и млакост го уништуваше скоро секој нејзин настап. Фалсет кој не се толерира. Као Dolores од Cranberries. Доволно ти се две - три песни. После е заморно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 285523, member: 272"] Лична слика од синоќа: Заслужена победа. Покрај сите тамошни, Дени бој си испеа најкоректно и со што е можно помалку грешки. Доктори како што ја живееја популарноста на публиката, ме зачуди што толку брзо отпаднаа, иако мене не ми биле никогаш ништо посебно. Маид е добар пејач... Едина маана му е што фураше апсолутно еден жанр и тој го тераше целосно низ сите негови настапи. Затоа и досадно стануваше. Лукијан лош беше вчера. Забегуваше и едвај чекав и типував меѓу првите дека ќе ја напушти сцената. И би така.. Е сеа за Тамара... Никогаш не ми беше симпатична на глас колку на лик. Таа боја и млакост го уништуваше скоро секој нејзин настап. Фалсет кој не се толерира. Као Dolores од Cranberries. Доволно ти се две - три песни. После е заморно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
На врв
Bottom