Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheQueen" data-source="post: 275536" data-attributes="member: 3492"><p>Во врска со финалистите (вклучувајќи го и Младен):</p><p><strong>Александра</strong> - Деојката има убав глас, но фаците кои ги прави се многу грди...На првиот настап во вторник, како да ги поправила малку. Но, кога требаше некој да испадне, мислам дека беше под стрес, па пак ги правеше фаците.</p><p><strong>Младен</strong> - И овој е добар, но бидејќи е постар, нема баш кој да гласа за него и нормално дека ќе испадне.</p><p><strong>4U</strong> - Според мене, треба да испаднат уште на следната емисија. Прво, правеа грешки на песна како Roar, која е многу, многу лесна, па дури и некој како мене може да ја пее. Потоа, гласовите не им се совпаѓаат убаво. Цело време се слушаше еден глас кој е посилен и пее повисоко од другите. Не ми се допаѓа.</p><p><strong>H2O</strong> - И овие не се нешто...Прво, кое се однесува само на мене, песната ми беше некако досадна...Второ, Маринела не знае да пее...Не знам како може на некого да му се допаѓа нејзиното пеење...Фифи, не е лош/а, но има многу подобри...така, и овие можат да си одат...</p><p><strong>Доктори</strong> - Не се лоши, за разлика од другите две групи. Па и повеќе се, што значи повеќе гласови. Како што гледам, и ги сакаат.</p><p><strong>Тамара</strong> - Лош избор на песна. Дефинитивно не беше за неа таква песна...Не е Тамара за вакви површни песни...Требало некоја балада во која може да се истакне нејзиниот глас...Шминката, исто така катастрофална. Никако, никако, никако! Грдо...Па и онаа палтото таму или што и да беше во животински принт...Грдо! А има добар глас...и очекувам подобра песна во следната емисија.</p><p><strong>Лукиан</strong> - Баш многу и не се сеќавам на неговиот настап, па затоа нема да коментирам.</p><p><strong>Даниел</strong> - Еден од најдобрите, ако не и најдобар од сите учесници. Нема никаква потреба од коментари.</p><p><strong>Илма</strong> - Мислам дека после Даниел, веднаш е Илма следна...Девојчето има прекрасен глас. Толку и за неа.</p><p><strong>Алекса</strong> - Добар беше, колку што се сеќавам, а и многу луѓе го сакаат, па верувам дека подолго ќе остане во Икс Фактор.</p><p><strong>Харис</strong> - Многу луѓе не го сакаат бидејќи ги потсеќа на Јустин Пипер (Џастин Бибер, де). Сепак, детето е талентирано и заслужува да остане. Среќа што не се претвори во народњак...</p><p><strong>Маја</strong> - Не припаѓа во финалистите. Не остава никаков впечаток, а и не се истакнува многу во пеењето...Едноставно, досадна!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheQueen, post: 275536, member: 3492"] Во врска со финалистите (вклучувајќи го и Младен): [B]Александра[/B] - Деојката има убав глас, но фаците кои ги прави се многу грди...На првиот настап во вторник, како да ги поправила малку. Но, кога требаше некој да испадне, мислам дека беше под стрес, па пак ги правеше фаците. [B]Младен[/B] - И овој е добар, но бидејќи е постар, нема баш кој да гласа за него и нормално дека ќе испадне. [B]4U[/B] - Според мене, треба да испаднат уште на следната емисија. Прво, правеа грешки на песна како Roar, која е многу, многу лесна, па дури и некој како мене може да ја пее. Потоа, гласовите не им се совпаѓаат убаво. Цело време се слушаше еден глас кој е посилен и пее повисоко од другите. Не ми се допаѓа. [B]H2O[/B] - И овие не се нешто...Прво, кое се однесува само на мене, песната ми беше некако досадна...Второ, Маринела не знае да пее...Не знам како може на некого да му се допаѓа нејзиното пеење...Фифи, не е лош/а, но има многу подобри...така, и овие можат да си одат... [B]Доктори[/B] - Не се лоши, за разлика од другите две групи. Па и повеќе се, што значи повеќе гласови. Како што гледам, и ги сакаат. [B]Тамара[/B] - Лош избор на песна. Дефинитивно не беше за неа таква песна...Не е Тамара за вакви површни песни...Требало некоја балада во која може да се истакне нејзиниот глас...Шминката, исто така катастрофална. Никако, никако, никако! Грдо...Па и онаа палтото таму или што и да беше во животински принт...Грдо! А има добар глас...и очекувам подобра песна во следната емисија. [B]Лукиан[/B] - Баш многу и не се сеќавам на неговиот настап, па затоа нема да коментирам. [B]Даниел[/B] - Еден од најдобрите, ако не и најдобар од сите учесници. Нема никаква потреба од коментари. [B]Илма[/B] - Мислам дека после Даниел, веднаш е Илма следна...Девојчето има прекрасен глас. Толку и за неа. [B]Алекса[/B] - Добар беше, колку што се сеќавам, а и многу луѓе го сакаат, па верувам дека подолго ќе остане во Икс Фактор. [B]Харис[/B] - Многу луѓе не го сакаат бидејќи ги потсеќа на Јустин Пипер (Џастин Бибер, де). Сепак, детето е талентирано и заслужува да остане. Среќа што не се претвори во народњак... [B]Маја[/B] - Не припаѓа во финалистите. Не остава никаков впечаток, а и не се истакнува многу во пеењето...Едноставно, досадна! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
На врв
Bottom