Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 270494" data-attributes="member: 896"><p>Само The X Factor UK го гледам, веќе 2-3 години. Најинтересно ми е, најдобри судии има. И она американското од време на време го гледам, поточно настапите ги гледам на YouTube. Од други земји не сум гледал. Го гледав пред неколку недели нашево, балканското X Factor, меѓутоа пре-лошо е, барем според мене.</p><p></p><p>За учесниците не знам, веројатно како и секаде, некои поседуваат талент - некои не. Но, начинот на кој што е реализирана емисијава е катастрофален, судиите исто.</p><p></p><p>Од судиите ги познавам само Жељко и Емина, кои се крајно понесени од некоја еуфорија и многу неискрено ја вршат својата работа, пробувајќи да се внесат во улога слична на оние попознати и порелевантни судии кои со години ја вршат својата работа, а не пола година. </p><p></p><p>Жељко премногу се обидува да биде строг и здрвен, т.е да биде некој балкански Сајмон Кауел и не му успева. А Емина ја завзема улогата на онаа "сентименталната судијка" која ја имаше во сите емисии од овој калибар... Во 2008.</p><p></p><p>Дури и Сајмон има омекнато, што го имаат забележано сите кои го следат американското X Factor (и британското, кога судеше таму) или пак Идол. Истотака веќе со години полека избледува улогата на онаа судијка што постојано е на праг на расплакување. </p><p></p><p>Меѓутоа можеби грешам. И така имам гледано едвај една епизода.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 270494, member: 896"] Само The X Factor UK го гледам, веќе 2-3 години. Најинтересно ми е, најдобри судии има. И она американското од време на време го гледам, поточно настапите ги гледам на YouTube. Од други земји не сум гледал. Го гледав пред неколку недели нашево, балканското X Factor, меѓутоа пре-лошо е, барем според мене. За учесниците не знам, веројатно како и секаде, некои поседуваат талент - некои не. Но, начинот на кој што е реализирана емисијава е катастрофален, судиите исто. Од судиите ги познавам само Жељко и Емина, кои се крајно понесени од некоја еуфорија и многу неискрено ја вршат својата работа, пробувајќи да се внесат во улога слична на оние попознати и порелевантни судии кои со години ја вршат својата работа, а не пола година. Жељко премногу се обидува да биде строг и здрвен, т.е да биде некој балкански Сајмон Кауел и не му успева. А Емина ја завзема улогата на онаа "сентименталната судијка" која ја имаше во сите емисии од овој калибар... Во 2008. Дури и Сајмон има омекнато, што го имаат забележано сите кои го следат американското X Factor (и британското, кога судеше таму) или пак Идол. Истотака веќе со години полека избледува улогата на онаа судијка што постојано е на праг на расплакување. Меѓутоа можеби грешам. И така имам гледано едвај една епизода. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
На врв
Bottom