Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 265574" data-attributes="member: 2740"><p>Не гледам ТВ многу, па така и заборавам да пуштам телевизор кога има Х Фактор, ама чат пат следам на youtube.</p><p>Не знам зошто мене не ме расплака таа вчера што пеела...</p><p></p><p>Фаворит ми е девојчето од Босна засега, само мала замерка имам на изјавите што ги дава дека сите и љубомореле, им викала на родителите па вие не сте свесни што имате дома... Ок е и така е, ама како што прочитав во некој коментар, публиката не сака толкава самоувереност и самовоздигнување, уште подобро би прошла да е малце поскромна.</p><p></p><p>Во врска со нашите, многу неубаво што им се посветени дури цели 4 минути од цела емисија, а сите талент до талент, додека онаа лудата романска вештица ја гледав 10 минути, а тоа ти доаѓа и пола емисија.</p><p></p><p>За жирито...</p><p>За Жељко отсекогаш сум гаела симпатии, како човек што ја сакал нашата земја, добар, скромен, обичен човек и се надевам дека се тоа што го претставува во Х Фактор е само лошо сценарио. И верувам дека е сценарио, пуста желба наша се да биде исто, идентично ко на запад, а луѓево во жири се навистина лоши глумци.</p><p></p><p>Е сега, од друга гледна точка, кога е сеир во прашање, многу неубаво што си направиле една селекција со време и фриковите од типот на <a href="http://www.youtube.com/watch?v=ME5Puuo9ttw">овој </a>ептен ги дискриминирале и не им дале шанса да покажат што знаат, а нас ни го ускратиле правото целосно да уживаме во шоуто.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 265574, member: 2740"] Не гледам ТВ многу, па така и заборавам да пуштам телевизор кога има Х Фактор, ама чат пат следам на youtube. Не знам зошто мене не ме расплака таа вчера што пеела... Фаворит ми е девојчето од Босна засега, само мала замерка имам на изјавите што ги дава дека сите и љубомореле, им викала на родителите па вие не сте свесни што имате дома... Ок е и така е, ама како што прочитав во некој коментар, публиката не сака толкава самоувереност и самовоздигнување, уште подобро би прошла да е малце поскромна. Во врска со нашите, многу неубаво што им се посветени дури цели 4 минути од цела емисија, а сите талент до талент, додека онаа лудата романска вештица ја гледав 10 минути, а тоа ти доаѓа и пола емисија. За жирито... За Жељко отсекогаш сум гаела симпатии, како човек што ја сакал нашата земја, добар, скромен, обичен човек и се надевам дека се тоа што го претставува во Х Фактор е само лошо сценарио. И верувам дека е сценарио, пуста желба наша се да биде исто, идентично ко на запад, а луѓево во жири се навистина лоши глумци. Е сега, од друга гледна точка, кога е сеир во прашање, многу неубаво што си направиле една селекција со време и фриковите од типот на [URL='http://www.youtube.com/watch?v=ME5Puuo9ttw']овој [/URL]ептен ги дискриминирале и не им дале шанса да покажат што знаат, а нас ни го ускратиле правото целосно да уживаме во шоуто. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Х-Фактор Адриа
На врв
Bottom