Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Држави
Хрватска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 93076" data-attributes="member: 272"><p>Сум бил неколкупати релација Котор(цг) - Цавтат - Дубровник и еднаш до Брач/Сплит</p><p>За Цавтат можам да кажам дека е The heaven itself. Со едно од најчистите плажи, скоцкано, утуткано. Чиста тиркизна вода, камена плажа. Дубровник е извонреден. Стариот дел мерак ми прави, тој тип на градби, Страдунот ми е мејнстрим, често ги посетувам и тесните улички. Е сеа едини проблем во Дубровник е наоѓање на паркинг место, така да ако доаѓате тука, препорачувам, nay имплицирам да зимате јавен транспорт.</p><p>Сплит као Сплит - голем град. Стариот дел е граден како типичен римски логор. Квадратаст со две главни улици кои се пресекуваат под прав агол. Убаво е да се посети палатата на Диоклецијан, статуата на Гргур Нински.</p><p>Брач е добар, но не би го споредувал со Цавтат. Сепак Бол (онаа плажана како јазиче) е нешто поразлично. Симпатично во секој случај.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 93076, member: 272"] Сум бил неколкупати релација Котор(цг) - Цавтат - Дубровник и еднаш до Брач/Сплит За Цавтат можам да кажам дека е The heaven itself. Со едно од најчистите плажи, скоцкано, утуткано. Чиста тиркизна вода, камена плажа. Дубровник е извонреден. Стариот дел мерак ми прави, тој тип на градби, Страдунот ми е мејнстрим, често ги посетувам и тесните улички. Е сеа едини проблем во Дубровник е наоѓање на паркинг место, така да ако доаѓате тука, препорачувам, nay имплицирам да зимате јавен транспорт. Сплит као Сплит - голем град. Стариот дел е граден како типичен римски логор. Квадратаст со две главни улици кои се пресекуваат под прав агол. Убаво е да се посети палатата на Диоклецијан, статуата на Гргур Нински. Брач е добар, но не би го споредувал со Цавтат. Сепак Бол (онаа плажана како јазиче) е нешто поразлично. Симпатично во секој случај. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Држави
Хрватска
На врв
Bottom