Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Држави
Хрватска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="emzzy" data-source="post: 205068" data-attributes="member: 482"><p>Е Хрватска е баш убава земја со многу убави места ама и луѓето се поинакви од кај нас. Вака дека блиску сме си мислиме дрбкте, хрватите и македонците исти сме ама немаме никаква допирна точка.. </p><p>Кога бев во Хрватска, 2 пати ма раЗлични места, нс 2 различни краја не ми се веруваше како може луѓето да се толку културни, да имаат почит еден спрема друг без разлика дали се млади или стари..</p><p>Секое дете во 10 беше заспано, немаше дете што не се бависо некој спорт и плус сите одеа во играорна, а овде до 4 сабајле на компјутер се седи... Ај да не почнувам сегс и друго да набрпјувам, главно народот е пресупер а државата има мноооооогу убави места и многу добри манифестации.. Едвај чекам Zeljarijada 2013 :3</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emzzy, post: 205068, member: 482"] Е Хрватска е баш убава земја со многу убави места ама и луѓето се поинакви од кај нас. Вака дека блиску сме си мислиме дрбкте, хрватите и македонците исти сме ама немаме никаква допирна точка.. Кога бев во Хрватска, 2 пати ма раЗлични места, нс 2 различни краја не ми се веруваше како може луѓето да се толку културни, да имаат почит еден спрема друг без разлика дали се млади или стари.. Секое дете во 10 беше заспано, немаше дете што не се бависо некој спорт и плус сите одеа во играорна, а овде до 4 сабајле на компјутер се седи... Ај да не почнувам сегс и друго да набрпјувам, главно народот е пресупер а државата има мноооооогу убави места и многу добри манифестации.. Едвај чекам Zeljarijada 2013 :3 [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Држави
Хрватска
На врв
Bottom