Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Хорор филмови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Armagoddamn" data-source="post: 332248" data-attributes="member: 6418"><p>Јас лично сум хорор обожавател, откако еден пријател ми кажа дека сликата ми е хорор, а ова беше една обична готичарска</p><p>излегов од такт, и навистин а влијаеше психички врз мене еден хорор фил, кој не паметам како се викаше, но навистина ме убива помислата кога ќе се сетам каков кармасакр имаше во него</p><p>оваа година станав готик и хорор обожавател</p><p>Омилени филмови</p><p>Evil dead</p><p>Asmodexia</p><p>insisious</p><p>exorcism od Emily Rose</p><p>it follows</p><p>drag me to hell</p><p>The Grudge</p><p>Insidious</p><p>Awakening</p><p></p><p>Иако овие филмови имаа влијание врз мојата психичка состојба јас продолжив да ги гледам, сакав да се борам против себе и да го победам стравот</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Armagoddamn, post: 332248, member: 6418"] Јас лично сум хорор обожавател, откако еден пријател ми кажа дека сликата ми е хорор, а ова беше една обична готичарска излегов од такт, и навистин а влијаеше психички врз мене еден хорор фил, кој не паметам како се викаше, но навистина ме убива помислата кога ќе се сетам каков кармасакр имаше во него оваа година станав готик и хорор обожавател Омилени филмови Evil dead Asmodexia insisious exorcism od Emily Rose it follows drag me to hell The Grudge Insidious Awakening Иако овие филмови имаа влијание врз мојата психичка состојба јас продолжив да ги гледам, сакав да се борам против себе и да го победам стравот [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Хорор филмови
На врв
Bottom