Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Хорор филмови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 198215" data-attributes="member: 1791"><p>- Rec. 1/2</p><p>- Exorcism (oригиналот)</p><p>- Ju-on(јапонската верзија,оригиналот на The Grudge)</p><p>- Hallowed Ground</p><p>- The Exorcism of Emily Rose</p><p>- The Pact</p><p></p><p>Рекординг го ставам на прво место пошто кога го гледав стварно ме вадеше од памет. Не е вообичаен хорор,каде што пред да дојде страшниот дел има мрачна музика,главниот лик со 2 на саат влага во некоја врата што никогаш не ни била таму,туку се се дешава одеднаш и во моменти кога не би ви ни текнало дека ќе следи нешто што ќе ве исплаши. Третиот дел не е воопшто страшен,ама првите 2 се одлични.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 198215, member: 1791"] - Rec. 1/2 - Exorcism (oригиналот) - Ju-on(јапонската верзија,оригиналот на The Grudge) - Hallowed Ground - The Exorcism of Emily Rose - The Pact Рекординг го ставам на прво место пошто кога го гледав стварно ме вадеше од памет. Не е вообичаен хорор,каде што пред да дојде страшниот дел има мрачна музика,главниот лик со 2 на саат влага во некоја врата што никогаш не ни била таму,туку се се дешава одеднаш и во моменти кога не би ви ни текнало дека ќе следи нешто што ќе ве исплаши. Третиот дел не е воопшто страшен,ама првите 2 се одлични. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Хорор филмови
На врв
Bottom