Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 71256" data-attributes="member: 613"><p>ма пишуаш глупости без да ме читаш,веке напишав дека имам се запознаено,немам против за твојата и нивната определба,како луге мегу нас има секави,значи не генерализирам дека нема добри пријатели мегу нив,има и добри родители ама не сакам да растат децата мегу такви луге со таква сексуална ориентација коа ке ја покажуваат јавно и готово.точка.како што си се информирал за овие определби ваљда си имал потреба,јас признавам незнам кај имаат поголеми права дали кајнас или холаандија....ама јас знам и дека не се срамам од она што сум и јасно и гласно се декларирам како целцхо,нека ме извини што пишувам кирилица не го пишувам латиница оти да не испадне дека го тагнувам,ти не ја поседуваш таа храброст.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 71256, member: 613"] ма пишуаш глупости без да ме читаш,веке напишав дека имам се запознаено,немам против за твојата и нивната определба,како луге мегу нас има секави,значи не генерализирам дека нема добри пријатели мегу нив,има и добри родители ама не сакам да растат децата мегу такви луге со таква сексуална ориентација коа ке ја покажуваат јавно и готово.точка.како што си се информирал за овие определби ваљда си имал потреба,јас признавам незнам кај имаат поголеми права дали кајнас или холаандија....ама јас знам и дека не се срамам од она што сум и јасно и гласно се декларирам како целцхо,нека ме извини што пишувам кирилица не го пишувам латиница оти да не испадне дека го тагнувам,ти не ја поседуваш таа храброст. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom