Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 53365" data-attributes="member: 896"><p>Ах, UnFleur, си го сменила името...</p><p></p><p>Не, чекај.. It's you again. Не верувам дека ти се обратив на тебе. И те молам, видов еден коментар каде спомна дека навредите се казнуваат (барем така мислам; слаба меморија), така да ќе те замолам да не го мешаш мојот кликер, и неговите способности да вергла или да згаснува. Како некој од "понежен пол<em>" </em>(како што ме класифицираше ти), јас сум навреден и емоцинално нестабилен во моментов! (повторно, како што ме предупреди ти дека е можно да се чувствувам како резултат од нежноста на мојот пол)</p><p></p><p>Дај да не правиме нешто од ништо, да не почнуваме кавги. Кога ќе си спремен мирно да збориме, со валидни аргументи - ќе збориме. До тогаш - пријатно.</p><p></p><p>И ако веќе ме класифицираш како женско т.е како некој од понежниот пол (иако не се согласувам, I'll take what I can get) оти не ми купи ружа за 8ми Март?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 53365, member: 896"] Ах, UnFleur, си го сменила името... Не, чекај.. It's you again. Не верувам дека ти се обратив на тебе. И те молам, видов еден коментар каде спомна дека навредите се казнуваат (барем така мислам; слаба меморија), така да ќе те замолам да не го мешаш мојот кликер, и неговите способности да вергла или да згаснува. Како некој од "понежен пол[I]" [/I](како што ме класифицираше ти), јас сум навреден и емоцинално нестабилен во моментов! (повторно, како што ме предупреди ти дека е можно да се чувствувам како резултат од нежноста на мојот пол) Дај да не правиме нешто од ништо, да не почнуваме кавги. Кога ќе си спремен мирно да збориме, со валидни аргументи - ќе збориме. До тогаш - пријатно. И ако веќе ме класифицираш како женско т.е како некој од понежниот пол (иако не се согласувам, I'll take what I can get) оти не ми купи ружа за 8ми Март? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom