Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 53253" data-attributes="member: 896"><p>Се осеќам многу глупаво, како да ја окупирам целата дискусија. Демек #occupycrnobelo, а всушност се обидувам да придонесам нешто - ама не ми успева. </p><p></p><p>Jackal, не се обидувам да ти бидам пријател. Не се обидувам да ти наметнам нешто и не се обидувам да те премислам. Спомнав дека многу работи кои ги сметаат за стереотип за хомосексуалците не ги подржувам - ама изгледа нема чаре. Што и да кажам, колку и да се обидам да дојдам до некое согласување со било кој - ќе биде отфрлено или занемарено бидејќи просто кажано - јас сум п***р, а педерите не се добри луѓе. И да пробам да направам добро, и да пробам да помогнам, па и живот некој ден да спасам нема да биде битно. Просто п***р сум, не сум добар. Моите дела не се важат просто затоа што сум тој што сум. </p><p></p><p>Сепак, благодарам што ме "сослушавте" последниве неколку коментари и што одговоривте. Името на дискусијава залажува.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 53253, member: 896"] Се осеќам многу глупаво, како да ја окупирам целата дискусија. Демек #occupycrnobelo, а всушност се обидувам да придонесам нешто - ама не ми успева. Jackal, не се обидувам да ти бидам пријател. Не се обидувам да ти наметнам нешто и не се обидувам да те премислам. Спомнав дека многу работи кои ги сметаат за стереотип за хомосексуалците не ги подржувам - ама изгледа нема чаре. Што и да кажам, колку и да се обидам да дојдам до некое согласување со било кој - ќе биде отфрлено или занемарено бидејќи просто кажано - јас сум п***р, а педерите не се добри луѓе. И да пробам да направам добро, и да пробам да помогнам, па и живот некој ден да спасам нема да биде битно. Просто п***р сум, не сум добар. Моите дела не се важат просто затоа што сум тој што сум. Сепак, благодарам што ме "сослушавте" последниве неколку коментари и што одговоривте. Името на дискусијава залажува. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom