Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 50240" data-attributes="member: 779"><p>Види вака сега госпогице.</p><p>Хомосексуалноста и погрешен став за религијата, првенствено се мои теми на разговор, кој јас ги класифицирам како коратерална штета во општеството. Немој да мислиш дека ова ми е прва форумска дебата, премногу знам за горенаведените.</p><p>Интелегенцијата се стекнува со учење но и размислување за прочитаното односно нешаблоснко учење, каде како престиж достигнуваш свои теории за истите, базирани врз факти, примери и аргументи.</p><p>Образованието ти ја подобрува лингвистиката, обемот на твоите разсмисувања и поширок поглед кон светот. Не за џабе постои и секој задолжително е приморан да се школува.</p><p>Карактер хмммм. Бон тон= перфектен. Свој став и свое мислење -како што јас го респектирам твоето мислење и не упатувам навреди кон тебе така и ти треба. Доколку не постои контрадикција диалогот би изгледал монотоно, значи одреден левел на тензија на соговорниците но без упатување лични навреди.</p><p>Карактерно не се ни знаеме, не биди сигурна дека ќе имаш лошо мислење за некој што имаш цитирано 2-3 постови на одредена тема каде вашите ставови не се согласуваат.</p><p>Уживај во дискусијата на форумот, креацијата на хејтерите, квази изреки од незнајковците, селектирај подфорум каде сметаш дека си доминантен, но никако не се соживувај со пишаното. Ниските удари се најкич ствар на форумџија.</p><p>Ако сакаш да го опишеш мојот карактер без да ме навредиш, идеален збор претставува "тврдоглав". Но јас тврдоглавоста ја сметам како доблест. </p><p></p><p>Пс. За лична навреда во дискусија, ликовите се санкционираат со бан. Барем така е во другите форуми. Не е барање за бан, само те замолувам биди фина уз разговорот. Омразата е производ на демократијата, секој има право нешто да сака и нешто да мрази.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 50240, member: 779"] Види вака сега госпогице. Хомосексуалноста и погрешен став за религијата, првенствено се мои теми на разговор, кој јас ги класифицирам како коратерална штета во општеството. Немој да мислиш дека ова ми е прва форумска дебата, премногу знам за горенаведените. Интелегенцијата се стекнува со учење но и размислување за прочитаното односно нешаблоснко учење, каде како престиж достигнуваш свои теории за истите, базирани врз факти, примери и аргументи. Образованието ти ја подобрува лингвистиката, обемот на твоите разсмисувања и поширок поглед кон светот. Не за џабе постои и секој задолжително е приморан да се школува. Карактер хмммм. Бон тон= перфектен. Свој став и свое мислење -како што јас го респектирам твоето мислење и не упатувам навреди кон тебе така и ти треба. Доколку не постои контрадикција диалогот би изгледал монотоно, значи одреден левел на тензија на соговорниците но без упатување лични навреди. Карактерно не се ни знаеме, не биди сигурна дека ќе имаш лошо мислење за некој што имаш цитирано 2-3 постови на одредена тема каде вашите ставови не се согласуваат. Уживај во дискусијата на форумот, креацијата на хејтерите, квази изреки од незнајковците, селектирај подфорум каде сметаш дека си доминантен, но никако не се соживувај со пишаното. Ниските удари се најкич ствар на форумџија. Ако сакаш да го опишеш мојот карактер без да ме навредиш, идеален збор претставува "тврдоглав". Но јас тврдоглавоста ја сметам како доблест. Пс. За лична навреда во дискусија, ликовите се санкционираат со бан. Барем така е во другите форуми. Не е барање за бан, само те замолувам биди фина уз разговорот. Омразата е производ на демократијата, секој има право нешто да сака и нешто да мрази. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom