Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 50127" data-attributes="member: 266"><p>Ги бранам бидејќи познавам геј луѓе кои се нормални, среќни и паметни. Маж без мажественост? Верувај знам многу мажествени хомсексуалци кои не се приметуват, односно, не се однесуват како жени, ниту пак се облекуваат, ниту пак имаат грам фаминизам во нив. Поради тоа, не збори кога очигледно не знаеш.</p><p>Се бламираат пред камерите? Ти тоа викаш? Добро штом така мислиш, твое право. Јас не гледам никаков блам.</p><p>Нека направат деца? Па и една жена и маж често не можат да имаат деца, што всушност кажува дека Е во природата неможност да се направи дете. А сексот не служи само за размножување, секој има различни желби и потреби.</p><p>"...да ги образуваат преку нивните изродски :redcarded мислења и тврдења дека тоа е сосема нормално." Па да, сосема нормално е, не сум геј, па го мислам и трвдам тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 50127, member: 266"] Ги бранам бидејќи познавам геј луѓе кои се нормални, среќни и паметни. Маж без мажественост? Верувај знам многу мажествени хомсексуалци кои не се приметуват, односно, не се однесуват како жени, ниту пак се облекуваат, ниту пак имаат грам фаминизам во нив. Поради тоа, не збори кога очигледно не знаеш. Се бламираат пред камерите? Ти тоа викаш? Добро штом така мислиш, твое право. Јас не гледам никаков блам. Нека направат деца? Па и една жена и маж често не можат да имаат деца, што всушност кажува дека Е во природата неможност да се направи дете. А сексот не служи само за размножување, секој има различни желби и потреби. "...да ги образуваат преку нивните изродски :redcarded мислења и тврдења дека тоа е сосема нормално." Па да, сосема нормално е, не сум геј, па го мислам и трвдам тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom