Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Black Mamba" data-source="post: 38472" data-attributes="member: 684"><p>Ја прочитав конечно статијата и не сфакам каква врска има со мојот или ставот на повеќето членови што одговорија на темава?</p><p>Во моја фирма да има геј вработен - не би го избркала само заради тоа што е геј, туѓа интима не ме интресира</p><p>Да имам дете кое е геј - никогаш не би се откажала од него/неа, а не па да го бркам од дома</p><p>Ниту ги плукам, пцујам, навредувам, а фала Богу, све и да сакам (што не сакам) не можам никого да истепам.</p><p>Претпоставувам дека ова се некои екстремни, изолирани случаи - а не ставот на мнозинството. Сигурно се точни - не ја намалувам веродостојноста на статијава, но лично познавам одреден број припадници на геј популацијата кои живеат и работат во Скопје, а притоа и нивните најблиски и нивните работодавци се информирани за фактот дека се геј. Едната од нив работи во фирма која на сите нас ни е добро позната и тоа на прилично висока позиција - без проблеми!</p><p>Деловите каде ги лечеле со лексилиум и диазепам не сакам ни да ги коментирам - тоа е резултат на неинформираност и затупеност од страна на докторите.</p><p>И повторно се враќаме на посвојувањето, а тука веќе мислам дека кажав што имам да кажам - ќе станам досадна</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black Mamba, post: 38472, member: 684"] Ја прочитав конечно статијата и не сфакам каква врска има со мојот или ставот на повеќето членови што одговорија на темава? Во моја фирма да има геј вработен - не би го избркала само заради тоа што е геј, туѓа интима не ме интресира Да имам дете кое е геј - никогаш не би се откажала од него/неа, а не па да го бркам од дома Ниту ги плукам, пцујам, навредувам, а фала Богу, све и да сакам (што не сакам) не можам никого да истепам. Претпоставувам дека ова се некои екстремни, изолирани случаи - а не ставот на мнозинството. Сигурно се точни - не ја намалувам веродостојноста на статијава, но лично познавам одреден број припадници на геј популацијата кои живеат и работат во Скопје, а притоа и нивните најблиски и нивните работодавци се информирани за фактот дека се геј. Едната од нив работи во фирма која на сите нас ни е добро позната и тоа на прилично висока позиција - без проблеми! Деловите каде ги лечеле со лексилиум и диазепам не сакам ни да ги коментирам - тоа е резултат на неинформираност и затупеност од страна на докторите. И повторно се враќаме на посвојувањето, а тука веќе мислам дека кажав што имам да кажам - ќе станам досадна [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom