Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Markov" data-source="post: 38358" data-attributes="member: 731"><p>А бе луѓе, не зборуваме тука за фетиши, за тоа кој, што прави в кревет. Тоа е сосема друго нешто. Значи еве лично за мене ќе зборувам, се осеќам ко таен агент од ЦИА да сум. Живеам двоен живот. Еден онај до негде лажен ќе речам, каде мораш да измислуваш приказни за лажни девојки, и друг, оној кој го прикривам од 98% од популацијата. И мене ми е смачено од тоа. Зошто? Едноставно заради што ако споделам со луѓе што сакам, може да има премногу негативни попратни ефекти. Фактички, сум принуден да продолжам со лаги. </p><p>И мене не ми е дојдено до парадата, колку што сакам да престанат сите лаги што сум принуден да ги кажувам. </p><p>За лошата среќа, да има вистина лоша среќа, но друга категорија е неправедности. Ако го прочита напишаното во линкот, ќе увидиш дека отпуштањата нивни се поради нивната сексуална определеност. И во глобала земено, поголем процент од луѓето, кога знаат за некоја личност дека е геј, ја одбегнуваат ко да е шугосана. </p><p>И да, не постои закон со кој ми е забрането да се шетам со партнер блиску, рака за рака, но тоа не значи дека доколку тоа се случи, нема да бидам каменуван од рандом вандали што живеаат со мене во истава земја или пак во најмала рака, гледан и осудуван, ко да сум најголем грешник на планетава.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Markov, post: 38358, member: 731"] А бе луѓе, не зборуваме тука за фетиши, за тоа кој, што прави в кревет. Тоа е сосема друго нешто. Значи еве лично за мене ќе зборувам, се осеќам ко таен агент од ЦИА да сум. Живеам двоен живот. Еден онај до негде лажен ќе речам, каде мораш да измислуваш приказни за лажни девојки, и друг, оној кој го прикривам од 98% од популацијата. И мене ми е смачено од тоа. Зошто? Едноставно заради што ако споделам со луѓе што сакам, може да има премногу негативни попратни ефекти. Фактички, сум принуден да продолжам со лаги. И мене не ми е дојдено до парадата, колку што сакам да престанат сите лаги што сум принуден да ги кажувам. За лошата среќа, да има вистина лоша среќа, но друга категорија е неправедности. Ако го прочита напишаното во линкот, ќе увидиш дека отпуштањата нивни се поради нивната сексуална определеност. И во глобала земено, поголем процент од луѓето, кога знаат за некоја личност дека е геј, ја одбегнуваат ко да е шугосана. И да, не постои закон со кој ми е забрането да се шетам со партнер блиску, рака за рака, но тоа не значи дека доколку тоа се случи, нема да бидам каменуван од рандом вандали што живеаат со мене во истава земја или пак во најмала рака, гледан и осудуван, ко да сум најголем грешник на планетава. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom