Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Markov" data-source="post: 36551" data-attributes="member: 731"><p>Зборувам од проста причина што јас се соочив со тој проблем... да, со интернетот и сите овие работи, вејче свесноста е искачена на повисоко ниво, признавам.. но сепак, јас сеуште не би се аутирал* пред пошироката маса, од едноставна причина шо би бил „изгазен“ во социјалното општество во кое живеам... како и да е, сметам дека доколку би се кренала прашина околу една таква парада, би се зборувало повеќе за тоа и се надевам дека поголем процент од луѓето ќе сфатат дека всушност и ние сме исти, и ние сме луѓе... не сме псхички пореметени или нестабилни личности.. се надевам дека ќе се намали тој стереотип дека ако си геј, мора да имаш чантиче, чивава, да бидиш во моден тренд со се.. и се што оди во овој правец.</p><p></p><p>За браковите, не се доразбравме очигледно.. Не реков дека сите стрејт семејства се мизерни.. Јас моето семејство не би го сменил за ништо, ми беше пружено се што ми беше потребно.. Сакав да го кажам следново: Имаш ваква ситуација: Дете(пример, сирак) треба да го сместиш во семејство. Би го сместил во стрејт семејство, каде би бил лишен од сите тие фактори шо ги наведов, и би израснал во несреќна личност, или би го сместил во геј семејство, каде би го добил сето она што му е потребно на дете за да се развива?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Markov, post: 36551, member: 731"] Зборувам од проста причина што јас се соочив со тој проблем... да, со интернетот и сите овие работи, вејче свесноста е искачена на повисоко ниво, признавам.. но сепак, јас сеуште не би се аутирал* пред пошироката маса, од едноставна причина шо би бил „изгазен“ во социјалното општество во кое живеам... како и да е, сметам дека доколку би се кренала прашина околу една таква парада, би се зборувало повеќе за тоа и се надевам дека поголем процент од луѓето ќе сфатат дека всушност и ние сме исти, и ние сме луѓе... не сме псхички пореметени или нестабилни личности.. се надевам дека ќе се намали тој стереотип дека ако си геј, мора да имаш чантиче, чивава, да бидиш во моден тренд со се.. и се што оди во овој правец. За браковите, не се доразбравме очигледно.. Не реков дека сите стрејт семејства се мизерни.. Јас моето семејство не би го сменил за ништо, ми беше пружено се што ми беше потребно.. Сакав да го кажам следново: Имаш ваква ситуација: Дете(пример, сирак) треба да го сместиш во семејство. Би го сместил во стрејт семејство, каде би бил лишен од сите тие фактори шо ги наведов, и би израснал во несреќна личност, или би го сместил во геј семејство, каде би го добил сето она што му е потребно на дете за да се развива? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom