Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Neverna Mala" data-source="post: 363405" data-attributes="member: 3641"><p>[USER=5927]@Mnogo Bitno[/USER] Прво ајде да ти олеснам јас сум бисексуалка за да не одиш со претпостави. Друго, дали ми држи газот? Тие сељачки финти на друг кажувај ги немој мене, не паѓам јас на финти од типот ај дајми ако смееш, за да еден тип или девојка има шанси да зборува с мене треба да биде ментално чист а не затруен како тебе. </p><p>Незнам дали си свесен ама за кратко време се изналупа толку лупости и толку небулози искажа што ми е мака да оговарам на сите нив</p><p>Кога веќе ги спомна децата, дали исто така детето треба да земе коноп кога учителката ќе му рече викни ја мајкати а неговата мајка е почината или го оставила и си заминала како што има случаеви? Дали истото треба да го направи и детето кое ги изгубило обата родители па наместо мајка и татко на рдителски му идат дедо и баба?</p><p>Дали знаеш дека двајцата родители имаат исти права и обврски и дека учителката нема право да бира дали ќе дојде едниот или другиот рдител односно старател?</p><p>Дали знаеш деа стрател може да биде и чичк вујко или особа која не е во никакви семејни односи со детето?</p><p>Затоа не лупетај во прблематика која не ти е јасна и немој да ги мешаш децата кога поима немаш ништо околу нив. </p><p>Ваквите предрасуди и небулози да ги напишеше баба ти па и да сфатам ама вака?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neverna Mala, post: 363405, member: 3641"] [USER=5927]@Mnogo Bitno[/USER] Прво ајде да ти олеснам јас сум бисексуалка за да не одиш со претпостави. Друго, дали ми држи газот? Тие сељачки финти на друг кажувај ги немој мене, не паѓам јас на финти од типот ај дајми ако смееш, за да еден тип или девојка има шанси да зборува с мене треба да биде ментално чист а не затруен како тебе. Незнам дали си свесен ама за кратко време се изналупа толку лупости и толку небулози искажа што ми е мака да оговарам на сите нив Кога веќе ги спомна децата, дали исто така детето треба да земе коноп кога учителката ќе му рече викни ја мајкати а неговата мајка е почината или го оставила и си заминала како што има случаеви? Дали истото треба да го направи и детето кое ги изгубило обата родители па наместо мајка и татко на рдителски му идат дедо и баба? Дали знаеш дека двајцата родители имаат исти права и обврски и дека учителката нема право да бира дали ќе дојде едниот или другиот рдител односно старател? Дали знаеш деа стрател може да биде и чичк вујко или особа која не е во никакви семејни односи со детето? Затоа не лупетај во прблематика која не ти е јасна и немој да ги мешаш децата кога поима немаш ништо околу нив. Ваквите предрасуди и небулози да ги напишеше баба ти па и да сфатам ама вака? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom