Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 363360" data-attributes="member: 2887"><p>Па не реков дека е болест, туку дека е аномалија.</p><p>И како таква резултира со 20-30 години помал животен век поради манијакалниот промискуитет на таквите особи. И јас имам блиска особа, роџак кој е бисексуалец или т.н. двоцефка, му било арно и со мажи и со жени на периоди му доаѓало, па имале некој сајт каде се договарале за неколку минути за секс, па ако се од ист град, се наоѓале одма, секс, често без заштита, пушење по вецеа и толку. Не ги интересирало ништо, какви бракови какви врски, само секс, 20-30 партнери годишно минимум, па сега види ти кој биохазард е тоа.</p><p>А човекот едно време имаше и женска, па се верија, па после драми, веројатно дознала таа дека е двоцефка, двојни животи, лаги, срања... а се тоа поради бидување роб на нагоните.</p><p></p><p>Чудно е што на самите гејој би им било посигурно меѓу конзервативни кои не ги подржуваат него овие либерали што ги тапшаат по рамо додека умираат од триста болештини. </p><p>Ако стварно го поштоваш тој другар ти, треба да го посоветуваш да се труди да оствари моногамна врска за да не умре пред време...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 363360, member: 2887"] Па не реков дека е болест, туку дека е аномалија. И како таква резултира со 20-30 години помал животен век поради манијакалниот промискуитет на таквите особи. И јас имам блиска особа, роџак кој е бисексуалец или т.н. двоцефка, му било арно и со мажи и со жени на периоди му доаѓало, па имале некој сајт каде се договарале за неколку минути за секс, па ако се од ист град, се наоѓале одма, секс, често без заштита, пушење по вецеа и толку. Не ги интересирало ништо, какви бракови какви врски, само секс, 20-30 партнери годишно минимум, па сега види ти кој биохазард е тоа. А човекот едно време имаше и женска, па се верија, па после драми, веројатно дознала таа дека е двоцефка, двојни животи, лаги, срања... а се тоа поради бидување роб на нагоните. Чудно е што на самите гејој би им било посигурно меѓу конзервативни кои не ги подржуваат него овие либерали што ги тапшаат по рамо додека умираат од триста болештини. Ако стварно го поштоваш тој другар ти, треба да го посоветуваш да се труди да оствари моногамна врска за да не умре пред време... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom