Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mnogo Bitno" data-source="post: 343233" data-attributes="member: 5927"><p>Види , ок е може тезава со таквите термини кој анализираат некакво дејство или поттик за истото итн што и да е .</p><p>Аналитичари не сме , јас гледано од самото тоа дали е нормално или не е ,а кога мислам на нормално мислам на дадено од природата , од господ ...</p><p>Во денешно време е нормално не викам не ,нормални се многу работи нели , само што не го подржувам и јавно си кажувам дека тоа е за мене неприфатливо !</p><p>Каква иднина би имале , со посвојуванје деца ?</p><p>Па пак доаѓаме на моето дека само така правиме застој во размножувањето , еве земи статистика се повеќе и повеќе луѓе умираат него што се раѓаат , не викам дека за тоа е причина само оваа ситуација али има големо влијание , нели тука се и болестите што ни ги носи новото време итн ...</p><p>Генерално мислам дека ќе се сложиш со мене ,а тоа дека реално не е прифатливо иако на широка врата е влезено низ светот ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mnogo Bitno, post: 343233, member: 5927"] Види , ок е може тезава со таквите термини кој анализираат некакво дејство или поттик за истото итн што и да е . Аналитичари не сме , јас гледано од самото тоа дали е нормално или не е ,а кога мислам на нормално мислам на дадено од природата , од господ ... Во денешно време е нормално не викам не ,нормални се многу работи нели , само што не го подржувам и јавно си кажувам дека тоа е за мене неприфатливо ! Каква иднина би имале , со посвојуванје деца ? Па пак доаѓаме на моето дека само така правиме застој во размножувањето , еве земи статистика се повеќе и повеќе луѓе умираат него што се раѓаат , не викам дека за тоа е причина само оваа ситуација али има големо влијание , нели тука се и болестите што ни ги носи новото време итн ... Генерално мислам дека ќе се сложиш со мене ,а тоа дека реално не е прифатливо иако на широка врата е влезено низ светот ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom