Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 234441" data-attributes="member: 266"><p>Чисто онака, "стадото" е многу поголемо оттколку што се претпоставува. Во некој коментар наназад кажав дека денес е полиберално времето и послободно се чувствува човек да ја каже (доколу биде прашан) својата сексуална ориентација, без да се плаши дека ќе ја изгуби работата и дека за него ќе пишува во весници. Замислете како биле во 50-тите и 60-тите на 20иот век, а како е денес. [Можете да ги погледнете сериите Mad Men и American Horror Story (season2)] Еве ќе кажам за тоа што најмногу знам, минимум 50% од уметниците во минатото биле геј или барем би. Тоа не ги прави помалку генијални или талентирани. Значи, хомосексуалци секогаш постоеле, секогаш и ќе постојат. Ерго, нормална појава. И искрено, чудно ми е кога некој секој ден со недели и недели се труди да си го докаже (иако одамна е докажан) ставот околу оваа тематика, освен доколку си самиот геј или имаш некој близок кој е геј. Хммм...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 234441, member: 266"] Чисто онака, "стадото" е многу поголемо оттколку што се претпоставува. Во некој коментар наназад кажав дека денес е полиберално времето и послободно се чувствува човек да ја каже (доколу биде прашан) својата сексуална ориентација, без да се плаши дека ќе ја изгуби работата и дека за него ќе пишува во весници. Замислете како биле во 50-тите и 60-тите на 20иот век, а како е денес. [Можете да ги погледнете сериите Mad Men и American Horror Story (season2)] Еве ќе кажам за тоа што најмногу знам, минимум 50% од уметниците во минатото биле геј или барем би. Тоа не ги прави помалку генијални или талентирани. Значи, хомосексуалци секогаш постоеле, секогаш и ќе постојат. Ерго, нормална појава. И искрено, чудно ми е кога некој секој ден со недели и недели се труди да си го докаже (иако одамна е докажан) ставот околу оваа тематика, освен доколку си самиот геј или имаш некој близок кој е геј. Хммм... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom