Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 234184" data-attributes="member: 1925"><p>Мене многу ме интересира и ако може некој да ми објасни од геј членовите на форумов...</p><p>За кои точно права се борите?</p><p>Што ви е скратено со тоа што сте геј? Не ви даваат работа? Немате здравствено? Не ве примаат во ресторани? Немате право на глас? Што?!</p><p>Значи чим барате одредени права автоматски отстапувате од нормалното нели? (исто како што хендикепираните имаат одредени права зашто не се нормални- прост пример)...</p><p>Поентата ми е...не сум против хомосексуалноста, секој си има право да бира со кого ќе спие, живее и со кого ќе има секс...</p><p>Ставот околу посвојувањето на децата од страна на хомосексуалци сепак ми тежи кон парот...зашто во секој случај тој пар има во себе љубов која сака да ја подари и да збрини едно сираче, а на тоа сираче сигурна сум дека ќе му биде далеку подобро со двајца возрасни мажи кои ќе му пружат љубов, топлина, грижа отколку во некој скапан, мувлосан дом во кој нема основни услови за живот а камоли нечие внимание, љубов или топлина и каде константно ќе се трауматизира....</p><p>Само ете ме интересира за какви права се борите?</p><p>И што сакате да постигнете со геј парадите? Зашто очигледно не постигнувате ништо позитивно...туку само уште поголемо негодување и одбивност од останатата хетеросесксуална популација...праќате погрешна порака и погрешна слика за вас...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 234184, member: 1925"] Мене многу ме интересира и ако може некој да ми објасни од геј членовите на форумов... За кои точно права се борите? Што ви е скратено со тоа што сте геј? Не ви даваат работа? Немате здравствено? Не ве примаат во ресторани? Немате право на глас? Што?! Значи чим барате одредени права автоматски отстапувате од нормалното нели? (исто како што хендикепираните имаат одредени права зашто не се нормални- прост пример)... Поентата ми е...не сум против хомосексуалноста, секој си има право да бира со кого ќе спие, живее и со кого ќе има секс... Ставот околу посвојувањето на децата од страна на хомосексуалци сепак ми тежи кон парот...зашто во секој случај тој пар има во себе љубов која сака да ја подари и да збрини едно сираче, а на тоа сираче сигурна сум дека ќе му биде далеку подобро со двајца возрасни мажи кои ќе му пружат љубов, топлина, грижа отколку во некој скапан, мувлосан дом во кој нема основни услови за живот а камоли нечие внимание, љубов или топлина и каде константно ќе се трауматизира.... Само ете ме интересира за какви права се борите? И што сакате да постигнете со геј парадите? Зашто очигледно не постигнувате ништо позитивно...туку само уште поголемо негодување и одбивност од останатата хетеросесксуална популација...праќате погрешна порака и погрешна слика за вас... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom