Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 227185" data-attributes="member: 266"><p>And? Зошто да не смее на телевизија или во интервју на улица да каже дека е геј и дека сака друг човек со ист пол? Добро тоа е што ете како што викаш и ти, порано така било, а сега се помалку се таквите непромислени инциденти. Светот се менува од ден на ден, луѓето почнуваат се повеќе да сфаќаат дека нема потреба од омраза, а уште помалце физичко малтретирање кога еден човек не го заслужил тоа.</p><p></p><p>И всушност, токму тоа ми е поентата. Луѓе без грам човечност и разбирање малтретираат и тепаат други луѓе, зошто така им се сака. Единствени луѓе што заслужуваат тепање се луѓе кои навредуваат други луѓе со разни прекари и пцовки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 227185, member: 266"] And? Зошто да не смее на телевизија или во интервју на улица да каже дека е геј и дека сака друг човек со ист пол? Добро тоа е што ете како што викаш и ти, порано така било, а сега се помалку се таквите непромислени инциденти. Светот се менува од ден на ден, луѓето почнуваат се повеќе да сфаќаат дека нема потреба од омраза, а уште помалце физичко малтретирање кога еден човек не го заслужил тоа. И всушност, токму тоа ми е поентата. Луѓе без грам човечност и разбирање малтретираат и тепаат други луѓе, зошто така им се сака. Единствени луѓе што заслужуваат тепање се луѓе кои навредуваат други луѓе со разни прекари и пцовки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom