Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 227085" data-attributes="member: 623"><p>Не ги наоѓам на интернет душо, некои од нив само. За овој муабет (нарушувања, меѓу кои и нарушување на сексуалниот нагон) сум учела од книги и сум полагала испити.</p><p>Не ја изместувам ЈАС границата за нормално или не, туку психијатри (кои се патем и доктори) од најголемата светска психијатриска организација АПА и еден тон други научни лица, меѓу кои се посебно битни генетичарите.</p><p></p><p>Сум во право, а ти сеуште не докажа дека не сум. Само си дрндаш за твоите субјективни чувства, ништо повеќе.</p><p>Понатаму, во 11 држави на САД е легализиран хомосексуалниот брак, во ниту една протести. Се очекува Калифорнија кај и да е (на пат е) да го усвои ова право. </p><p></p><p>Ако ти денес повредиш хомосексуалец, психички или физички, законот е на негова страна и ти ќе го јадеш. Не смееш да го дискриминираш затоа што е хомосексуалец. Како тоа не ти е јасно?</p><p></p><p>СЕ РАЃААТ НОРМАЛНИ И СЕ РАЃААТ ХОМОСЕКСУАЛЦИ. Не трескај глупости. Не знам кој друг збор да го кажам, затоа што ова твоево ги поминува границите на дискусија, ова е тролање. Чисто.</p><p></p><p>И НЕ МОЖЕШ да споредуваш малформации кои го попречуваат развојот и функционирањето на личноста, со хомосексуалност. </p><p>Не е исто, се разликуваат на многу нивоа.</p><p></p><p>И да, ако детето е родено со Даунов синдром, ќе се третира како ЛИЦЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, а хомосексуалците, немаат посебни потреби. Способни се психички и физички сами да се грижат за себе и да бидат продуктивни во едно општество.</p><p></p><p>Кога сам си признаваш дека немаш познавања за нешто - прашај, не се труди да изиграваш дека знаеш. Не можам јас да одам во информатички форум и да им се праам манга колку знам јас за Линукс. Не знам. Ама ќе прашам и ќе ми објаснат. Нема да им речам што го ебеш Линуксот, Виндоусот е закон. Не знам. Како што ти сега мене ми споредуваш оперативни системи, а поим немаш.</p><p></p><p>И на крај, тоа што ти го мислиш, треба правилно да го формулираш кога го кажуваш. Сега за сега, изнесе само шпекулации кои врска немаат со вистината.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 227085, member: 623"] Не ги наоѓам на интернет душо, некои од нив само. За овој муабет (нарушувања, меѓу кои и нарушување на сексуалниот нагон) сум учела од книги и сум полагала испити. Не ја изместувам ЈАС границата за нормално или не, туку психијатри (кои се патем и доктори) од најголемата светска психијатриска организација АПА и еден тон други научни лица, меѓу кои се посебно битни генетичарите. Сум во право, а ти сеуште не докажа дека не сум. Само си дрндаш за твоите субјективни чувства, ништо повеќе. Понатаму, во 11 држави на САД е легализиран хомосексуалниот брак, во ниту една протести. Се очекува Калифорнија кај и да е (на пат е) да го усвои ова право. Ако ти денес повредиш хомосексуалец, психички или физички, законот е на негова страна и ти ќе го јадеш. Не смееш да го дискриминираш затоа што е хомосексуалец. Како тоа не ти е јасно? СЕ РАЃААТ НОРМАЛНИ И СЕ РАЃААТ ХОМОСЕКСУАЛЦИ. Не трескај глупости. Не знам кој друг збор да го кажам, затоа што ова твоево ги поминува границите на дискусија, ова е тролање. Чисто. И НЕ МОЖЕШ да споредуваш малформации кои го попречуваат развојот и функционирањето на личноста, со хомосексуалност. Не е исто, се разликуваат на многу нивоа. И да, ако детето е родено со Даунов синдром, ќе се третира како ЛИЦЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, а хомосексуалците, немаат посебни потреби. Способни се психички и физички сами да се грижат за себе и да бидат продуктивни во едно општество. Кога сам си признаваш дека немаш познавања за нешто - прашај, не се труди да изиграваш дека знаеш. Не можам јас да одам во информатички форум и да им се праам манга колку знам јас за Линукс. Не знам. Ама ќе прашам и ќе ми објаснат. Нема да им речам што го ебеш Линуксот, Виндоусот е закон. Не знам. Како што ти сега мене ми споредуваш оперативни системи, а поим немаш. И на крај, тоа што ти го мислиш, треба правилно да го формулираш кога го кажуваш. Сега за сега, изнесе само шпекулации кои врска немаат со вистината. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom