Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 226821" data-attributes="member: 266"><p>Многу си научен, гледаме сите...</p><p></p><p>Лоши последици? Навредливо е тоа што го збориш. Не сум геј, но сум одела сто пати на геј вечери и сум се дружела со геј луѓе. Покрај мојот најдобар другар (кого јас го имам прашувано зошто ме интересирало), НИКОГАШ никој не ми се фалел што прави со кого прави. ФАКТ. Така да, џабе збориш дека се фалат и тоа јавно, дека се лапаат јавно (НИКОГАШ немам видено јавно, само на посебна геј вечера во кафич каде што не идат хетеро луѓе, освен ако сакаат).</p><p></p><p>Општо секогаш луѓето гледаат "настрана" кон нив? Тоа е така тука, во Македонија и општо, на Балканот. Се поретки се таквите луѓе што гледаат со крив поглед кон геј луѓе, што значи штом преовладуваат луѓето со (по)либерален поглед значи нешто не е во ред со оние со крив поглед.</p><p></p><p>СМЕШНИ права? Што е толку смешно ако еден човек сака да стапи во брак со друг човек зошто се сакаат? Што е смешно во љубовта? Што ако се од ист пол, кого го интересира бе што прават во спалната? Демек хетеро парови не прават weird stuff? Ај сега СЕ ќе осудуваме. И плус, од кај знаеш дека имаат секс, само зошто се заедно и се сакаат? Може се одлучиле за целибат. Главните права што ги немаат (на Балканот) е правото да каже дека е геј и да не биде посрамотен, да не биде навреден, да не биде физички повреден и да не биде убеден дека е ненормален, фрик, пореметени, итн.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 226821, member: 266"] Многу си научен, гледаме сите... Лоши последици? Навредливо е тоа што го збориш. Не сум геј, но сум одела сто пати на геј вечери и сум се дружела со геј луѓе. Покрај мојот најдобар другар (кого јас го имам прашувано зошто ме интересирало), НИКОГАШ никој не ми се фалел што прави со кого прави. ФАКТ. Така да, џабе збориш дека се фалат и тоа јавно, дека се лапаат јавно (НИКОГАШ немам видено јавно, само на посебна геј вечера во кафич каде што не идат хетеро луѓе, освен ако сакаат). Општо секогаш луѓето гледаат "настрана" кон нив? Тоа е така тука, во Македонија и општо, на Балканот. Се поретки се таквите луѓе што гледаат со крив поглед кон геј луѓе, што значи штом преовладуваат луѓето со (по)либерален поглед значи нешто не е во ред со оние со крив поглед. СМЕШНИ права? Што е толку смешно ако еден човек сака да стапи во брак со друг човек зошто се сакаат? Што е смешно во љубовта? Што ако се од ист пол, кого го интересира бе што прават во спалната? Демек хетеро парови не прават weird stuff? Ај сега СЕ ќе осудуваме. И плус, од кај знаеш дека имаат секс, само зошто се заедно и се сакаат? Може се одлучиле за целибат. Главните права што ги немаат (на Балканот) е правото да каже дека е геј и да не биде посрамотен, да не биде навреден, да не биде физички повреден и да не биде убеден дека е ненормален, фрик, пореметени, итн. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom