Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 225956" data-attributes="member: 623"><p>Некогаш, не толку одамна, со закон жените не смееа да гласаат.</p><p>Црнците беа робови.</p><p></p><p>Законите се менуваат. Со причина.</p><p>Твоите констатации до сега, на сите теми на кои сме дискутирале, се далеку од разумот.</p><p>За разум ти треба наука. Правилно Е СЕ што е природно.</p><p>Хомосексуалноста се јавува кај многу, многу врсти на животни, што значи дека Е ПРИРОДНА.</p><p>Да се јавуваше само кај човекот, можеби ќе беше општествена.</p><p></p><p>Твоите ставови се субјективни - ти можеш да сакаш жена ти да не гласа, од дома да не излегува, да ја сметаш инфериорна, тоа си е твое лично и субјективно. Како што веќе еднаш ти кажав, ставот секој го има, не секој ја има привилегијата да има точен став.</p><p></p><p>Хомосексуалноста е природна (и тоа 100%), не е болест.</p><p></p><p>Мене ми смета во близина да имам луѓе кои се сексистички настроени, да барам да ве забранат со закон?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 225956, member: 623"] Некогаш, не толку одамна, со закон жените не смееа да гласаат. Црнците беа робови. Законите се менуваат. Со причина. Твоите констатации до сега, на сите теми на кои сме дискутирале, се далеку од разумот. За разум ти треба наука. Правилно Е СЕ што е природно. Хомосексуалноста се јавува кај многу, многу врсти на животни, што значи дека Е ПРИРОДНА. Да се јавуваше само кај човекот, можеби ќе беше општествена. Твоите ставови се субјективни - ти можеш да сакаш жена ти да не гласа, од дома да не излегува, да ја сметаш инфериорна, тоа си е твое лично и субјективно. Како што веќе еднаш ти кажав, ставот секој го има, не секој ја има привилегијата да има точен став. Хомосексуалноста е природна (и тоа 100%), не е болест. Мене ми смета во близина да имам луѓе кои се сексистички настроени, да барам да ве забранат со закон? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom