Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 215070" data-attributes="member: 1768"><p>Вака сега, прееска кога влегов го прочитав мислењето за тоа... како би изреагирале ако дознаеме дека нашето дете е хомосексуалец. И... ме направивте да мислам речиси еден час. </p><p>Знаете... јас од секогаш замислував дека ќе дојде ден кога ќе седнам со син ми и ќе му раскажувам како да успее да и’ прииде на симпатијата. Да го слушам како ми зборува за првата девојка што го одвела до небото.</p><p>Нешто слично замислував и за ќерката, како ќе и’ објаснувам какви сме ние машките, како ќе ја тешам ако некој идиот ми ја расплаче...</p><p>И сега кога сето ова го размислив... Сфатив дека ништо од ова нема да ми биде реалност ако некое од децата ми биде хомосексуалец... Сфатив дека сите соништа од животов ќе ми се урнат... Сфатив дека ќе се разочарам до максимум...</p><p>Само знам, познавајќи се себе си, никогаш нема да се откажам од своето дете... Нема да дозволам поради ниту една причина да се откажам од она што јас сум го создал...</p><p>Ама дека ќе ми се уништи целиот живот, и дека највероватно ќе плачам и ќе чекорам - за тоа нема место за дискусија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 215070, member: 1768"] Вака сега, прееска кога влегов го прочитав мислењето за тоа... како би изреагирале ако дознаеме дека нашето дете е хомосексуалец. И... ме направивте да мислам речиси еден час. Знаете... јас од секогаш замислував дека ќе дојде ден кога ќе седнам со син ми и ќе му раскажувам како да успее да и’ прииде на симпатијата. Да го слушам како ми зборува за првата девојка што го одвела до небото. Нешто слично замислував и за ќерката, како ќе и’ објаснувам какви сме ние машките, како ќе ја тешам ако некој идиот ми ја расплаче... И сега кога сето ова го размислив... Сфатив дека ништо од ова нема да ми биде реалност ако некое од децата ми биде хомосексуалец... Сфатив дека сите соништа од животов ќе ми се урнат... Сфатив дека ќе се разочарам до максимум... Само знам, познавајќи се себе си, никогаш нема да се откажам од своето дете... Нема да дозволам поради ниту една причина да се откажам од она што јас сум го создал... Ама дека ќе ми се уништи целиот живот, и дека највероватно ќе плачам и ќе чекорам - за тоа нема место за дискусија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom