Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="vitocorleone" data-source="post: 163527" data-attributes="member: 1403"><p>сигурен сум дека си од новите генерации да кажам помладите, епа ај прашај дали за време кога твоите родители биле млади немало алкохоличари и клошари, и сепак биле земани за пример во најлош случај кај децата, овде не станува збор за нив, од секогаш ги имало и од секогаш ќе ги има, но овие хомосексуалците се ,,нова,, мода, уште во одамнешно време се спомнува во библијата дека имало сепак луѓе што ужваат во алкохол иако тоа не го оправдува, ама кога за прв пат се спомнува хомосексуалноста??? Еве ти пример јас сум слушнал дека постојат светци кои биле делумно алкохоличари но биле светци или станале, дај ми кажи за кој п***р го имаш слушнато тоа??? ДА мојот став е подобро алкохоличар, уличар, одколку п***р.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vitocorleone, post: 163527, member: 1403"] сигурен сум дека си од новите генерации да кажам помладите, епа ај прашај дали за време кога твоите родители биле млади немало алкохоличари и клошари, и сепак биле земани за пример во најлош случај кај децата, овде не станува збор за нив, од секогаш ги имало и од секогаш ќе ги има, но овие хомосексуалците се ,,нова,, мода, уште во одамнешно време се спомнува во библијата дека имало сепак луѓе што ужваат во алкохол иако тоа не го оправдува, ама кога за прв пат се спомнува хомосексуалноста??? Еве ти пример јас сум слушнал дека постојат светци кои биле делумно алкохоличари но биле светци или станале, дај ми кажи за кој п***р го имаш слушнато тоа??? ДА мојот став е подобро алкохоличар, уличар, одколку п***р. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom