Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 152407" data-attributes="member: 1791"><p>Неточно. Не се казнувале затоа што немало никакви надлежни,немало полиција и такви глупости и сето тоа се случувало на големо,владеел хаос и безредие.</p><p>Има разлика од понекогаш и секогаш.</p><p>Мит е,но сепак уште од дамнешни времиња е прифатен фактот дека хомосексуалноста е погрешна баш преку тој мит,независно дали е вистинит.</p><p>Точно. Јас зборев за родители кои стрикно го одгледале своето дете со љубов,внимание и се останато. Мешаш баби и жаби.</p><p>Освен нив?</p><p>malo,од кога се свадбите,веридбите и валентајн празници на хетеросексуалната љубов? Појасни,по можност и со факти.</p><p>Jaс кажав што имав,се одјавувам од темава и замолувам да се продолжи со изјаснување на свои мислења,затоа што оваа дискусија прераснува само во билдање на постови беспотребно. Нити вие нема да го смените моето гледиште и мислење,нити јас вашето. И по можност не ме цитирајте повеќе со прашања на кои однапред би ги знаеле моите одговори.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 152407, member: 1791"] Неточно. Не се казнувале затоа што немало никакви надлежни,немало полиција и такви глупости и сето тоа се случувало на големо,владеел хаос и безредие. Има разлика од понекогаш и секогаш. Мит е,но сепак уште од дамнешни времиња е прифатен фактот дека хомосексуалноста е погрешна баш преку тој мит,независно дали е вистинит. Точно. Јас зборев за родители кои стрикно го одгледале своето дете со љубов,внимание и се останато. Мешаш баби и жаби. Освен нив? malo,од кога се свадбите,веридбите и валентајн празници на хетеросексуалната љубов? Појасни,по можност и со факти. Jaс кажав што имав,се одјавувам од темава и замолувам да се продолжи со изјаснување на свои мислења,затоа што оваа дискусија прераснува само во билдање на постови беспотребно. Нити вие нема да го смените моето гледиште и мислење,нити јас вашето. И по можност не ме цитирајте повеќе со прашања на кои однапред би ги знаеле моите одговори. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom