Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 152220" data-attributes="member: 1302"><p>Колку и да су слобдоумна, модерна, совермена во сфаќањата, абе не можам да прифатам хомосексуалци. Не е природно, ни за гледање ни за мислење ни за ништо. Се знае како налага природата. Маж + Жена = деца и понатамошен човеков развој. Не ми е прифатливо. Па и деца почнаа да им даваат на двајца мажи/две жени...па после ќе биде светов цел луд и изопачен. Аманте бе. И јас сум либерална и современа ама некои работи се не нормални.Добро, секогаш имало исклучоци, ете некакви хормонски пореметувања што настанувале ама тоа се објаснува медицински, а не од здрав и прав маж одеднаш му текнало п***р сум, или обратно за жени. Нека парадираат ако све ќе им дозволиме. Како што на нашите баби и дедовци им е одвратна и несфатлива таа определба дури до граници на нејзино јавно покажување и охрабрување да се стане таков и да се проба и не знам што, така и ние кога ќе бидеме постари замислете да има парада за силователите...ќе викаат тие не се болни...таков им е иснтинктот, и на убијците и на се што ќе биде оправдано под теза леле колку сме модерни и современи и безграници и др триста глупости. Против сум и извините . Не ми сметаат лично ама тие пардирања, покажувања , охрабрувања за такво нешто е тоа ми е ...бљак.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 152220, member: 1302"] Колку и да су слобдоумна, модерна, совермена во сфаќањата, абе не можам да прифатам хомосексуалци. Не е природно, ни за гледање ни за мислење ни за ништо. Се знае како налага природата. Маж + Жена = деца и понатамошен човеков развој. Не ми е прифатливо. Па и деца почнаа да им даваат на двајца мажи/две жени...па после ќе биде светов цел луд и изопачен. Аманте бе. И јас сум либерална и современа ама некои работи се не нормални.Добро, секогаш имало исклучоци, ете некакви хормонски пореметувања што настанувале ама тоа се објаснува медицински, а не од здрав и прав маж одеднаш му текнало п***р сум, или обратно за жени. Нека парадираат ако све ќе им дозволиме. Како што на нашите баби и дедовци им е одвратна и несфатлива таа определба дури до граници на нејзино јавно покажување и охрабрување да се стане таков и да се проба и не знам што, така и ние кога ќе бидеме постари замислете да има парада за силователите...ќе викаат тие не се болни...таков им е иснтинктот, и на убијците и на се што ќе биде оправдано под теза леле колку сме модерни и современи и безграници и др триста глупости. Против сум и извините . Не ми сметаат лично ама тие пардирања, покажувања , охрабрувања за такво нешто е тоа ми е ...бљак. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom