Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 151138" data-attributes="member: 1791"><p>Tука те чекав. У тој закон и ред на јавни места,и тие твои "паради" што се само смотани карневали со мафтање розеви мочала треба да се забранат. Зошто можеби на хетеросексуалните парови тоа им го нарушува редот и мирот. Не сакам бе да гледам на плоштад како ми танцуваат голи набилтани мушкарци и да ми праќаат кисчиња,и сега? </p><p>А без Википедија медицински причи кај мене,ја сум ти бабска школа,се мочам на модерната медицина зошто е жива глупост,но да не одам офтопик. Знам за случаи каде што машки на 27-28 години од стрејт преминале на геј варијанта. Што значи тоа,дека подоцна сфатиле дека се геј а не стрејт? 27 години живееле во заблуда,што?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 151138, member: 1791"] Tука те чекав. У тој закон и ред на јавни места,и тие твои "паради" што се само смотани карневали со мафтање розеви мочала треба да се забранат. Зошто можеби на хетеросексуалните парови тоа им го нарушува редот и мирот. Не сакам бе да гледам на плоштад како ми танцуваат голи набилтани мушкарци и да ми праќаат кисчиња,и сега? А без Википедија медицински причи кај мене,ја сум ти бабска школа,се мочам на модерната медицина зошто е жива глупост,но да не одам офтопик. Знам за случаи каде што машки на 27-28 години од стрејт преминале на геј варијанта. Што значи тоа,дека подоцна сфатиле дека се геј а не стрејт? 27 години живееле во заблуда,што? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom