Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 151123" data-attributes="member: 1791"><p>Освен тоа што немаат право да склучат брак(што во принцип и не е поентата на парадата,зошто нив бракот не ги држи заедно),нема други права што тие ги немаат. Ако ги има,те молам посочи ми ги. </p><p>А,кога веќе се легализираат геј браковите,нека се легализираат малолетните бракови,нека се легализираат браковите со животни. На крај краева,и животните имаат права,и тие се живи суштества,можеби и некогаш може да се сакаат човек и животно,од каде знаеш?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 151123, member: 1791"] Освен тоа што немаат право да склучат брак(што во принцип и не е поентата на парадата,зошто нив бракот не ги држи заедно),нема други права што тие ги немаат. Ако ги има,те молам посочи ми ги. А,кога веќе се легализираат геј браковите,нека се легализираат малолетните бракови,нека се легализираат браковите со животни. На крај краева,и животните имаат права,и тие се живи суштества,можеби и некогаш може да се сакаат човек и животно,од каде знаеш? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom