Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Primrose" data-source="post: 112172" data-attributes="member: 149"><p><span style="color: #ff00ff">1.Човек што има наследни промени, грешки во хромозомите или гените се раѓа со физички недостатоци, а не како геј. Хомосексуалците имаат сосем нормален физикус, а пореметувањето настанува подоцна- не со самото раѓање.</span></p><p><span style="color: #ff6600">2. Не е болест. Ментално нарушување-да, но не секое ментално нарушување е болест. Баш сега пред некоја година имаше контраверзии околу еден учебник по педагогија за 3та год. средно, во кој хомосексуалците се наречени БОЛНИ. Не се болни во никој случај. (Инаку не знам што бидна, дали го укинаа учебникот?? )</span></p><p></p><p>Со остатокот од мислењево се согласувам. И мислам дека некаде напишав дека немам ништо против таквите луѓе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Primrose, post: 112172, member: 149"] [COLOR=#ff00ff]1.Човек што има наследни промени, грешки во хромозомите или гените се раѓа со физички недостатоци, а не како геј. Хомосексуалците имаат сосем нормален физикус, а пореметувањето настанува подоцна- не со самото раѓање.[/COLOR] [COLOR=#ff6600]2. Не е болест. Ментално нарушување-да, но не секое ментално нарушување е болест. Баш сега пред некоја година имаше контраверзии околу еден учебник по педагогија за 3та год. средно, во кој хомосексуалците се наречени БОЛНИ. Не се болни во никој случај. (Инаку не знам што бидна, дали го укинаа учебникот?? )[/COLOR] Со остатокот од мислењево се согласувам. И мислам дека некаде напишав дека немам ништо против таквите луѓе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom