Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Redhead" data-source="post: 112015" data-attributes="member: 452"><p>Секој си има право на свој живот.</p><p>Колку сме полни со предрасуди тоа е едно чудо.</p><p>Не се трудам ајде сега да изигравам open minded или да глумам лудило, туку хомосексуалците мене не ми пречат.</p><p>Сите сме луѓе, а сексуалната ориентација е свој избор.</p><p>Сексуалната ориентација не го дефинира карактерот на човекот.</p><p>Само заради тоа што е некој геј не значи дека е луд, глуп или не знам што.</p><p></p><p>Меѓутоа за правата во Македонија, не гледам дека немаат права.</p><p>Што се однесува за легализирањето на бракот и посвојувањето деца е за тоа сум против.</p><p>Не викам дека детето нема да биде сакано, или дека нема да биде згрижено можеби и подобро од хетеросексуални парови, но сепак не.</p><p>Значи почитувам право на избор и на свој личен живот, како што сакам да ме почитуваат и мене.</p><p>А геј парадите се непотребни и веќе премногу станаа клише.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Redhead, post: 112015, member: 452"] Секој си има право на свој живот. Колку сме полни со предрасуди тоа е едно чудо. Не се трудам ајде сега да изигравам open minded или да глумам лудило, туку хомосексуалците мене не ми пречат. Сите сме луѓе, а сексуалната ориентација е свој избор. Сексуалната ориентација не го дефинира карактерот на човекот. Само заради тоа што е некој геј не значи дека е луд, глуп или не знам што. Меѓутоа за правата во Македонија, не гледам дека немаат права. Што се однесува за легализирањето на бракот и посвојувањето деца е за тоа сум против. Не викам дека детето нема да биде сакано, или дека нема да биде згрижено можеби и подобро од хетеросексуални парови, но сепак не. Значи почитувам право на избор и на свој личен живот, како што сакам да ме почитуваат и мене. А геј парадите се непотребни и веќе премногу станаа клише. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom