Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Antares" data-source="post: 111870" data-attributes="member: 1076"><p>Не сум против, се додека некој не ми се меша од нив. Но доколку имаш слушнато за Нов поредок на земјата ке ти биде целото јасно, зошто е оваа каша. Има една група која се збира еднаш годишно нешто ко илуминати и масони. Најмоќните на светот, ке ти дадам и видеа , имаат и споменик каде што пишува земјата не смее да надмине над 50 милиони жители и влијаат на тоа да се намали населението по секоја цена. Зошто се случува ова целото со вештачки вируси и такви некои глупости. Подобро навлегни во работите ке ја сватиш поентата што е. Со еден збор се пере мозокот, како би се размножувале лугето со хомосексуалци. Кажи ми само како.</p><p>Колку и да не ти изгледа американските пеачки како Бритни уште многу се продадени души на нив, стекнуваат слава преку нив и перат мозоци. Се е перење мозоци.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Antares, post: 111870, member: 1076"] Не сум против, се додека некој не ми се меша од нив. Но доколку имаш слушнато за Нов поредок на земјата ке ти биде целото јасно, зошто е оваа каша. Има една група која се збира еднаш годишно нешто ко илуминати и масони. Најмоќните на светот, ке ти дадам и видеа , имаат и споменик каде што пишува земјата не смее да надмине над 50 милиони жители и влијаат на тоа да се намали населението по секоја цена. Зошто се случува ова целото со вештачки вируси и такви некои глупости. Подобро навлегни во работите ке ја сватиш поентата што е. Со еден збор се пере мозокот, како би се размножувале лугето со хомосексуалци. Кажи ми само како. Колку и да не ти изгледа американските пеачки како Бритни уште многу се продадени души на нив, стекнуваат слава преку нив и перат мозоци. Се е перење мозоци. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom