Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 1040" data-attributes="member: 153"><p>Мое мислење: нивни живот, нивна работа.</p><p>Ако на некој му е убаво да биде со машко, наместо со женско, зошто мене тоа да ми пречи?</p><p>Негов задник, негов проблем. Што сака нека си прави....</p><p>Но, да се вратам на темата: правата.</p><p>Реално, права немаат во Македонија. Не се признаени, не им се дозволени бракови, ни посвојување деца. За разлика од други земји каде што имаат какви-такви права. Јас сум за да добијат некакви права тие и овде. Сепак, тие така се одлучиле да се тоа што се, со права или без тие ќе си останат хомосексуалци. Кај нас постоеле предрасуди и ќе постојат секогаш, хомосексуалците не се прифатени ни општо меѓу народот. Ретки се оние кои ги прифаќаат како такви. Кога државата би им дала некакви права, можеби и односот кон нив би се сменил. И тие се луѓе како сите, заслужуваат да бидат испочитувани и нивниот избор исто така.</p><p>А дали ни се допаѓа тоа нам или не, наш проблем.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 1040, member: 153"] Мое мислење: нивни живот, нивна работа. Ако на некој му е убаво да биде со машко, наместо со женско, зошто мене тоа да ми пречи? Негов задник, негов проблем. Што сака нека си прави.... Но, да се вратам на темата: правата. Реално, права немаат во Македонија. Не се признаени, не им се дозволени бракови, ни посвојување деца. За разлика од други земји каде што имаат какви-такви права. Јас сум за да добијат некакви права тие и овде. Сепак, тие така се одлучиле да се тоа што се, со права или без тие ќе си останат хомосексуалци. Кај нас постоеле предрасуди и ќе постојат секогаш, хомосексуалците не се прифатени ни општо меѓу народот. Ретки се оние кои ги прифаќаат како такви. Кога државата би им дала некакви права, можеби и односот кон нив би се сменил. И тие се луѓе како сите, заслужуваат да бидат испочитувани и нивниот избор исто така. А дали ни се допаѓа тоа нам или не, наш проблем. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Хомосексуалност
На врв
Bottom