Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Харлем шејк
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="steppenwolf" data-source="post: 210128" data-attributes="member: 2228"><p>Самото тоа што го вброи хуморот на ТББТ е доволен доказ дека си ванаби сноб. И јас се смеев на таа серија иако веќе прекинав да ја гледам пошто го отупеа, но смешно е што го споменуваш суперпростиот хумор кој само навидум изгледа интелигентно колку ете, да ми покажеш дека ти имаш софистицирана смисла за хумор и не се смееш на глупости. Слично е со оние што хејтаат турбофолк а ги слушаат Бијонсе или Кејти Пери. Oh, the irony.</p><p></p><p>Види, многу е едноставно, тоа што се смееш на сајенс џоукс и Џорџ Карлин не ти дава право да се просераваш и да глумиш надмедност врз оние што се смеат на други поедноставни врсти на хумор.</p><p></p><p>Јас се утепав од смеење на Харлем Шејк, а верувам дека многу повеќе сум запознаен со ликот и делото на Карлин од тебе, буквално се што сум нашол на интернет за него имам изгледано, вицевите за неутрони што одат во бар и не ми се толку смешни што не значи дека не ги разбирам (но не кењам за нив).</p><p></p><p>Познат ми е ваквиот тип на луѓе, се смее на работи на кои не се смее мнозинството и мисли дека е посебен ради тоа. Снобизам и хипстеризам во едно.</p><p>Ма океј е, не те вклучив тебе во групата според постовите на темава. Ти пиша за нешто сосем друго (флешмоб). Океј е да не ти е смешно, но иритира кога некој настапува со хипстерски ентузијазам на вакви теми, во стилот - еј вие што се смеете на ова сте дебили, ова е дебилно, јас се смеам на сајенс шеги и сум ногу интелигентна личност.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="steppenwolf, post: 210128, member: 2228"] Самото тоа што го вброи хуморот на ТББТ е доволен доказ дека си ванаби сноб. И јас се смеев на таа серија иако веќе прекинав да ја гледам пошто го отупеа, но смешно е што го споменуваш суперпростиот хумор кој само навидум изгледа интелигентно колку ете, да ми покажеш дека ти имаш софистицирана смисла за хумор и не се смееш на глупости. Слично е со оние што хејтаат турбофолк а ги слушаат Бијонсе или Кејти Пери. Oh, the irony. Види, многу е едноставно, тоа што се смееш на сајенс џоукс и Џорџ Карлин не ти дава право да се просераваш и да глумиш надмедност врз оние што се смеат на други поедноставни врсти на хумор. Јас се утепав од смеење на Харлем Шејк, а верувам дека многу повеќе сум запознаен со ликот и делото на Карлин од тебе, буквално се што сум нашол на интернет за него имам изгледано, вицевите за неутрони што одат во бар и не ми се толку смешни што не значи дека не ги разбирам (но не кењам за нив). Познат ми е ваквиот тип на луѓе, се смее на работи на кои не се смее мнозинството и мисли дека е посебен ради тоа. Снобизам и хипстеризам во едно. Ма океј е, не те вклучив тебе во групата според постовите на темава. Ти пиша за нешто сосем друго (флешмоб). Океј е да не ти е смешно, но иритира кога некој настапува со хипстерски ентузијазам на вакви теми, во стилот - еј вие што се смеете на ова сте дебили, ова е дебилно, јас се смеам на сајенс шеги и сум ногу интелигентна личност. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Харлем шејк
На врв
Bottom