Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Харлем шејк
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 210125" data-attributes="member: 272"><p>Работата е што тој некој кој ќе измисли нешто поинтересно ќе потроши повеќе време, ганглии, итн. Ова овде како што гледам нема многу вложување на труд. Може да биде рецимо некоја било која друга рандом песна и п така да се игра без концепт. И ќе се постигне истиот ефект. Топла вода. Мене толку топлата вода не ми е па ич смешна. </p><p></p><p>Lad, те поштуем у мислења коа те читам и све, ама те замолувам да бидеш малку помек во жигосувањето барем тука. Кога веќе генерализираш, прочитај до крај кој зошто и како ги пишал мислењата. Можда некои не ја навеле својата прилина за мрчење, ама мора да постои поради нешто, а не како што викаш ти - хипстерска мода. Еве мојата причина ја виде, а гледам и други се имаат изјаснето, така да не е до толку неоснован хејтот што го гаиме за оваквиот настан. Патем, што повеќе ме загрижува е фактот на собир на 3000 скопјани во името на ваквакта манифестација - додека за протест и борба за своите права едвај ги гледам на стотина.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 210125, member: 272"] Работата е што тој некој кој ќе измисли нешто поинтересно ќе потроши повеќе време, ганглии, итн. Ова овде како што гледам нема многу вложување на труд. Може да биде рецимо некоја било која друга рандом песна и п така да се игра без концепт. И ќе се постигне истиот ефект. Топла вода. Мене толку топлата вода не ми е па ич смешна. Lad, те поштуем у мислења коа те читам и све, ама те замолувам да бидеш малку помек во жигосувањето барем тука. Кога веќе генерализираш, прочитај до крај кој зошто и како ги пишал мислењата. Можда некои не ја навеле својата прилина за мрчење, ама мора да постои поради нешто, а не како што викаш ти - хипстерска мода. Еве мојата причина ја виде, а гледам и други се имаат изјаснето, така да не е до толку неоснован хејтот што го гаиме за оваквиот настан. Патем, што повеќе ме загрижува е фактот на собир на 3000 скопјани во името на ваквакта манифестација - додека за протест и борба за своите права едвај ги гледам на стотина. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Харлем шејк
На врв
Bottom