Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Хардверски проблеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ricardo" data-source="post: 198766" data-attributes="member: 2486"><p><span style="font-family: 'Arial'">Пред некое време почнаа да ми сецкаат видеата на youtube</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">исто така и играта што ја играм 2k13</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Со конфигурацијата што ја користам играта ја играв без никаков проблем.значи користам процесор i3 имам 8 гига рам графичка 4670 HD 1gb ddr3 и оперативен систем windows 7 64 bit</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">имам познавање до некаде и некои од работите сам ги решавам но ова стварно не знам што би можело да биде.</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">се сомневам во графичката но не ми е јасно дали е можно да постои таков проблем кога се покажува дека е во ред.</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Имам најнови драјвери,update на windows,значи се како што правев и порано и нормално функционираше без проблем.</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">ве молам за помош</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">благодарам однапред</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ricardo, post: 198766, member: 2486"] [FONT=Arial]Пред некое време почнаа да ми сецкаат видеата на youtube[/FONT] [FONT=Arial]исто така и играта што ја играм 2k13[/FONT] [FONT=Arial]Со конфигурацијата што ја користам играта ја играв без никаков проблем.значи користам процесор i3 имам 8 гига рам графичка 4670 HD 1gb ddr3 и оперативен систем windows 7 64 bit[/FONT] [FONT=Arial]имам познавање до некаде и некои од работите сам ги решавам но ова стварно не знам што би можело да биде.[/FONT] [FONT=Arial]се сомневам во графичката но не ми е јасно дали е можно да постои таков проблем кога се покажува дека е во ред.[/FONT] [FONT=Arial]Имам најнови драјвери,update на windows,значи се како што правев и порано и нормално функционираше без проблем.[/FONT] [FONT=Arial]ве молам за помош[/FONT] [FONT=Arial]благодарам однапред[/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Хардверски проблеми
На врв
Bottom