Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Хамбургер од Седмица, или 10-ка од Дестан???
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Farfalla" data-source="post: 301371" data-attributes="member: 141"><p>Сите сендвичари што нудат брза храна се отпишани од мојот список на места за јадење, а 7ца го држи убедливо првото место. Скоро беше ме однесе момчето во Ројал, затоа што се разлигавив како ми ги опишуваше сите сендвичи. Не викам не, храната беше вкусна, но како и секогаш после тоа три дена имав проблеми.</p><p>На Дестан пак, ниту името веќе не му остана. Пред некој месец имав роднини од странство и ги однесов во Дестан, затоа што чаршија, духот на Скопје... И платив ќебапи од вртоглави 18 денари од ќебап. Епа златни да беа немаше толку да чинат, а не од најџган месото. Второ, услугата беше -2. А за едно „име“ тоа е пресудно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farfalla, post: 301371, member: 141"] Сите сендвичари што нудат брза храна се отпишани од мојот список на места за јадење, а 7ца го држи убедливо првото место. Скоро беше ме однесе момчето во Ројал, затоа што се разлигавив како ми ги опишуваше сите сендвичи. Не викам не, храната беше вкусна, но како и секогаш после тоа три дена имав проблеми. На Дестан пак, ниту името веќе не му остана. Пред некој месец имав роднини од странство и ги однесов во Дестан, затоа што чаршија, духот на Скопје... И платив ќебапи од вртоглави 18 денари од ќебап. Епа златни да беа немаше толку да чинат, а не од најџган месото. Второ, услугата беше -2. А за едно „име“ тоа е пресудно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Хамбургер од Седмица, или 10-ка од Дестан???
На врв
Bottom