Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Дводимензионална уметност
Фотографија (дискусии, совети, ваши слики)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 290739" data-attributes="member: 272"><p>Ги разгледував поедионостите преку разни ревизии и урнеци на слики. Точно, за мала инстанца никонот вади подобри слики и сервисот наводно бил пораспространет. Работата е што ова ќе ми биде прво DSLR и ко што читав споредби, канонот е полесен за употреба и само кључните операции (ISO, време и широкост на бленда) треба да ги научиш, другото е на дофат, додека Никонот е покомплексен со контролите. Другата работа е дека Канонот му падна цената за илјада денари и сега е 20 000 со леќа со оптички стабилизатор. Не мења многу тоа, ама за чоек ко мене има разлика (сум користел point-and-shoot без ова и сликите ноќе ми се правеа матни). Посекако и сталак ќе земам но со тек на време.</p><p>Ранчиња некои добри а евтини?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 290739, member: 272"] Ги разгледував поедионостите преку разни ревизии и урнеци на слики. Точно, за мала инстанца никонот вади подобри слики и сервисот наводно бил пораспространет. Работата е што ова ќе ми биде прво DSLR и ко што читав споредби, канонот е полесен за употреба и само кључните операции (ISO, време и широкост на бленда) треба да ги научиш, другото е на дофат, додека Никонот е покомплексен со контролите. Другата работа е дека Канонот му падна цената за илјада денари и сега е 20 000 со леќа со оптички стабилизатор. Не мења многу тоа, ама за чоек ко мене има разлика (сум користел point-and-shoot без ова и сликите ноќе ми се правеа матни). Посекако и сталак ќе земам но со тек на време. Ранчиња некои добри а евтини? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Дводимензионална уметност
Фотографија (дискусии, совети, ваши слики)
На врв
Bottom