Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Дводимензионална уметност
Фотографија (дискусии, совети, ваши слики)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 288636" data-attributes="member: 266"><p>[USER=272]@Saladin[/USER] И мене Сонито најдобро ми изгледа од овие 3. Ем има најмногу пиксели, ем најголем зум. Никонот има 16мп со 26х зум, Фуџито 14мп со 30х зум, а Сонито 20мп со 35х зум. Ако ништо друго, Никонот втор зошто нема некоја голема разлика со Фуџито, а сепак пре би Никон. Ако ти се потребни фотографии со поголеми димензии, тогаш ќе гледаш да има повеќе пиксели. Јас мислам дека зумот има поголема улога, мене лично доста ми помога во правење подобри фотографии (имам полоша верзија Фуџи од тоа погоре наведеното). У принцип, важна е леќата и колку што знам Никон и Канон имаат најдобри. Така да, ако има разлика во цената и ако ти треба фотоапарат за нормална употреба, можеби најдобро ти е да идеш со Никонот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 288636, member: 266"] [USER=272]@Saladin[/USER] И мене Сонито најдобро ми изгледа од овие 3. Ем има најмногу пиксели, ем најголем зум. Никонот има 16мп со 26х зум, Фуџито 14мп со 30х зум, а Сонито 20мп со 35х зум. Ако ништо друго, Никонот втор зошто нема некоја голема разлика со Фуџито, а сепак пре би Никон. Ако ти се потребни фотографии со поголеми димензии, тогаш ќе гледаш да има повеќе пиксели. Јас мислам дека зумот има поголема улога, мене лично доста ми помога во правење подобри фотографии (имам полоша верзија Фуџи од тоа погоре наведеното). У принцип, важна е леќата и колку што знам Никон и Канон имаат најдобри. Така да, ако има разлика во цената и ако ти треба фотоапарат за нормална употреба, можеби најдобро ти е да идеш со Никонот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Дводимензионална уметност
Фотографија (дискусии, совети, ваши слики)
На врв
Bottom