Фотографираме на тема: Први мај/Природа

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Се враќаме пак ако има интерес :Dd
Темата е први мај, природа, што би значело поширок избор на фотографии од скарата, пивото, дрва, цвеќиња, природа итн. Симнете се пред зграда сликајте го јоргованот или цвеќето на комшиката ако ништо друго :zelen:zelen шала ова за комшиката

Рок за пријавување до 30.05