Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Форумски весник
Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.5)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 308470" data-attributes="member: 3931"><p>Ајде сега искрено да Ви одговорам! Немам некоја посебна идеја за весникот,но верувајте дека кога ве читам пред мене е "слика"на вредни,трудољубиви млади луѓе,кои од се срце се залагаат да живее форумов,се обидуваат да внесат нешто ново но на Голема Жалост,тој труд не наидува на заслужна пофалба или награда.Прво прашање е ,која беше целта за да оживее форумот,кои членови би го читале,за кого би бил занимлив?Интервју може да отворите како нови теми,ако тој дел ви е интересен,мене ми е тоа најдосадно(можеби кога прашањата би биле провокативни и несекојдневни,би се обидела да задржам внимание),останатата содржина е прочитана од форумот и не гледам потреба за повторување.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 308470, member: 3931"] Ајде сега искрено да Ви одговорам! Немам некоја посебна идеја за весникот,но верувајте дека кога ве читам пред мене е "слика"на вредни,трудољубиви млади луѓе,кои од се срце се залагаат да живее форумов,се обидуваат да внесат нешто ново но на Голема Жалост,тој труд не наидува на заслужна пофалба или награда.Прво прашање е ,која беше целта за да оживее форумот,кои членови би го читале,за кого би бил занимлив?Интервју може да отворите како нови теми,ако тој дел ви е интересен,мене ми е тоа најдосадно(можеби кога прашањата би биле провокативни и несекојдневни,би се обидела да задржам внимание),останатата содржина е прочитана од форумот и не гледам потреба за повторување. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Форумски весник
Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.5)
На врв
Bottom